2777
2789
جدی تصمیمتو بگیر و ازش برنگرد حیف اون اندام قشنگی که پنهون شده نیست به حدی متنفر شدم از چاقی بعضی وق ...

دقیقا 

ارادم خیلی ضعیفه و پرخوری عصبی دارم 

ولی ایندفعه تمووووم سعیمو میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رژیمتو به منم بده😢

روزانه 3سیب درختی7خرما3لیوان شیر یا دوغ یا ماست،سه لیوان سالاد،صبح با شیر یه قاشق تخم کتان ،بقیه روز دو قاشق گیاهک گندم و ی قاشق سبوس برنج و قاطی میکنی با سالاد یا دوغ و اینا میخوری 💓

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.
بنده قبلا30کیلو کم کردم تو سه ماه فقط با حذف تنقلات و برنج و نون و شکر و شیرینیجات،قبل غذا دولیوان آ ...

عزیزم ورزش هم کردی؟منم میخوام ۱۵کیلو کم کنم منتها نه وقت ورزش دارم نه حسشو..شماورزش میکردی؟پوستت شل نشد؟

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
روزانه 3سیب درختی7خرما3لیوان شیر یا دوغ یا ماست،سه لیوان سالاد،صبح با شیر یه قاشق تخم کتان ،بقیه روز ...

یعنی من اگه ۱۲ روز فقط همینارو بخورم

پنج تا هفت کیلو کاهش وزن دارم؟

عوارضش چی بود عزیزم سرچ کردی؟؟

خيلي چيزاي عجيب غريب و ترسناك خودت بزن مياد،من از اون اقايي كه تورداروخانه بود گرفتم اروم خودش گفت كه من هم ميخورم اين قرص رو و  در عرض سهزماهز  ١٢كيلو كم كردم ،منم از عوارضش پرسيدم ايشونم گفت عوارض خاصي روي من نداشت بجز همين كمتر شدن خواب كه بايد صبح زودترزبخورين قرصو

براي سلامتي پدر و مادرم صلوات مي فرستي؟
عزیزم ورزش هم کردی؟منم میخوام ۱۵کیلو کم کنم منتها نه وقت ورزش دارم نه حسشو..شماورزش میکردی؟پوستت شل ...

نه عزیز شل نشد ولی روزانه نیم ساعت پیاده روی میکردم یا میرقصیدم💓

[QUOTE=51642531]میشه بیشتر 

مثلا سیب زمینی ماکلرونی نان برنج همه از گروه نان هستن تو هر وعده مثلا اگه نون داری یه کف دست اگه برنجه پنج قاشق اگه سیب زمینیه متوسطشو واینه مثلا خورشت قیمه رو در نظر بگیر لپه هم پروتینه گوشتم پروتینه تو هر وعده برای یک نفر با ده کیلو اضافه وزن یک قوطی کبرت پروتینه ینی باید یکیشو بریزی یا باید از هر دو کم بریزی و اینکه چون برنج نانه سیب زمینی هم نانه باید یکیشو بخوری یا اینکه خیلی کم بخوریاز هر دو خیلی زیاده این موضع برو سرچ کن گروه ها رو یاد بگیری خودت رعایت میکنی

خيلي چيزاي عجيب غريب و ترسناك خودت بزن مياد،من از اون اقايي كه تورداروخانه بود گرفتم اروم خودش گفت ك ...

عزیزم قیمتش چنده؟💓