2777
2789

کار کرده باشهکه از روی قصد نبوده باشه شما بد متوجه شدین

یکی مثل من واقعا چقدر فکر کنم چه فلان جا چی کار کردم طرف از دستم ناراحته مثل بچه ها رفتار نکنید💔😐

اقایان تاپیکم نظر ندید جواب داده نمیشه❌️ درخواست هم پذیرفته نمیشه❌️

نمیخوام بی ادبی بشه به شما اما بعضی ها از روی دونستن ناراحت میکنن بعد خودشون میزنن اون راه ، میدونن هم که حرفشون زخم زبون بوده 

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

خیلی از همتون بدم میاد لیاقت ندارید با من توی یه سایت باشید 🥹

زمانی که فرزندم را در آغوش کشیدم بند بند وجودم سرشار از او شد و تمنای دوست داشتنش تمام جانم را فراگرفت. رویای فردا را پیش چشمانم دیدم و غم هایم را به شب سپاردم تا نسوزد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیخوام بی ادبی بشه به شما اما بعضی ها از روی دونستن ناراحت میکنن بعد خودشون میزنن اون راه ، میدونن ...

وای اونا خیلی با سیاست و کثیفن اصلا ادم خودش به خودش شک میکنه که نکنه من اشتباه فهمیدم 

حالا شما رو نمیدونم عزیزم.

من خودم یکی از همونهام که دوست دارن طرف خودش حدس بزنه چی شده!

چون هروقت دلخوریمون رو گفتیم(به جز دو سه مورد استثنا)با یکی دو ساعت سخنرانی و توجیهات طرف مواجه شدیم.که نه تنها عذرخواهی نکرده بلکه چندتا لیبل هم بهمون چسبوند و بدهکار هم شدیم.

نمونه ی زنده ش بابای من😑😑😑😑😑

مسخره ات کنند 'انتقاد' است جواب اگر بدهی،بی جنبه ای! (بخشی از صحبت شهید آوینی که دقیقا شبیه محیط اینجاست.)

حالا شما نمی‌خواد سریع حرف گوش کن بشی😜

😂😂

زمانی که فرزندم را در آغوش کشیدم بند بند وجودم سرشار از او شد و تمنای دوست داشتنش تمام جانم را فراگرفت. رویای فردا را پیش چشمانم دیدم و غم هایم را به شب سپاردم تا نسوزد.

الان یک ماه کهی پسره تو قیافست تو دانشگاه برام 

هعی میگم چی شده من که اصلا با این کاری نداشتم

کاشف به عمل اومده تو جمع که صدا به صدا نمی ریسیده با صدای اروم با من حرف می ززده نشنیدم خدااااااا

ای خدااا

بابا علم غیب ندارم میگفتی اول تا ارت معذرت خواهی کنم بگم نشنیدم وایی

حالا شما رو نمیدونم عزیزم.من خودم یکی از همونهام که دوست دارن طرف خودش حدس بزنه چی شده!چون هروقت دلخ ...

بابای منم 

عزیزم یکی مثل من بخاطر اینکه جنگ و دعوا نشه به طرف نمیگم و فاصله میگیرم 

چون هر وقت گفتم بجای عذرخواهی ، گفتن تو بد برداشت کردی و ما منظوری نداشتیم و شوهرمم گفت خانواده من جرات ندارن حرف بزنن و ..... در صورتیکه همه میدونستیم از روی بد جنسی حرف میزنن