qwbahar مدیر استارتر عضویت: 1401/11/08 تعداد پست: 227 عنوان یکی بیاد راهنمایی کنه دیگه واقعا نمیدونم چیکار کنم 111 بازدید | 11 پست واقعا یکیو دوست دارم نمیدونم چیکار کنم حتی نمیدونم تو رابطس یا نه چجوری بفهمم؟ 🥲 1403/12/13 | 19:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
min_o عضویت: 1402/01/23 تعداد پست: 21 من اگ جات بودم میرفتم راست و حسینی احساسمو بش میگفتم چی میخواد بشه مگ تهش؟ یا اونم میخوادتو اوکی میشین یا تهش میگ ن دیگ دنیا ک ب آخر نمیرسه حداقل تا همیشه تو دلت نمیمونه
qwbahar مدیر استارتر عضویت: 1401/11/08 تعداد پست: 227 من اگ جات بودم میرفتم راست و حسینی احساسمو بش میگفتم چی میخواد بشه مگ تهش؟ یا اونم میخوادتو اوکی میش ... اخه محلمون یه جوریه همه همدیگرو میشناسیم بعد نمیخوام واسم بگایی بشه این به یکی بگه اون به یکی دیگه بگه پر بشع
queen_قوی عضویت: 1403/11/19 تعداد پست: 1692 فامیل تونه دل دادم و دل بستم و دلدار نفهمید .رسوای جهان گشتن و ان یار نفهمید
qwbahar مدیر استارتر عضویت: 1401/11/08 تعداد پست: 227 فامیل تونه نه ولی همدیگه رو میشناسیم مامان بابامم میشناسه
min_o عضویت: 1402/01/23 تعداد پست: 21 اخه محلمون یه جوریه همه همدیگرو میشناسیم بعد نمیخوام واسم بگایی بشه این به یکی بگه اون به یکی دیگه ب ... اها بچه محلتهخوب همو تو اینستا دارین؟ درکل راه ارتباطی بینتون هست یا فقط از دور خوشت میاد ازش😁
qwbahar مدیر استارتر عضویت: 1401/11/08 تعداد پست: 227 اها بچه محلتهخوب همو تو اینستا دارین؟ درکل راه ارتباطی بینتون هست یا فقط از دور خوشت میاد ازش😁 اینستام فامیلیه بعد کلا پسری فالو ندارم پسرا هن فالوم میکنن بک نمیدم اینو فالوکنم قشنگ ضایع میشه متاسفانههه نه میاد خونمون میبینمش
min_o عضویت: 1402/01/23 تعداد پست: 21 اینستام فامیلیه بعد کلا پسری فالو ندارم پسرا هن فالوم میکنن بک نمیدم اینو فالوکنم قشنگ ضایع میشه مت ... متاسفانه هیچ راهی نداری جز اینکه یه راه ارتباطی بین خودتون بزاری یه پیامی اینستایی خلاصه یه راه ارتباطی باید وجود داشته باشه ک بتونی جذبش کنی🫠
qwbahar مدیر استارتر عضویت: 1401/11/08 تعداد پست: 227 متاسفانه هیچ راهی نداری جز اینکه یه راه ارتباطی بین خودتون بزاری یه پیامی اینستایی خلاصه یه راه ارت ... واقعا نمیدونمچجپری ارتباط بگیرم از یه طرف میگم فاز برنداره بره به بابام بگه دخترت به من پیام داده خیلی خیط میشه اونموقع
نارگیل677 عضویت: 1403/09/04 تعداد پست: 2562 چیشد بعد هیچی قبول کرد ینی اونم میخواست ولی خب بعد اخلاقامون جور درنیومد