2777
2789

من اگ جات بودم میرفتم راست و حسینی احساسمو بش میگفتم چی میخواد بشه مگ تهش؟ یا اونم میخوادتو اوکی میشین یا تهش میگ ن دیگ دنیا ک ب آخر نمیرسه حداقل تا همیشه تو دلت نمیمونه

من اگ جات بودم میرفتم راست و حسینی احساسمو بش میگفتم چی میخواد بشه مگ تهش؟ یا اونم میخوادتو اوکی میش ...

اخه محلمون یه جوریه همه همدیگرو میشناسیم بعد نمیخوام واسم بگایی بشه این به یکی بگه اون به یکی دیگه بگه پر بشع 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخه محلمون یه جوریه همه همدیگرو میشناسیم بعد نمیخوام واسم بگایی بشه این به یکی بگه اون به یکی دیگه ب ...

اها بچه محلته

خوب همو تو اینستا دارین؟ درکل راه ارتباطی بینتون هست یا فقط از دور خوشت میاد ازش😁

اها بچه محلتهخوب همو تو اینستا دارین؟ درکل راه ارتباطی بینتون هست یا فقط از دور خوشت میاد ازش😁

اینستام فامیلیه بعد کلا پسری فالو ندارم پسرا هن فالوم میکنن بک نمیدم اینو فالو‌کنم قشنگ ضایع میشه متاسفانههه نه میاد خونمون میبینمش

اینستام فامیلیه بعد کلا پسری فالو ندارم پسرا هن فالوم میکنن بک نمیدم اینو فالو‌کنم قشنگ ضایع میشه مت ...

متاسفانه هیچ راهی نداری جز اینکه یه راه ارتباطی بین خودتون بزاری یه پیامی  اینستایی خلاصه یه راه ارتباطی باید وجود داشته باشه ک بتونی جذبش کنی🫠

متاسفانه هیچ راهی نداری جز اینکه یه راه ارتباطی بین خودتون بزاری یه پیامی اینستایی خلاصه یه راه ارت ...

واقعا نمیدونم‌چجپری ارتباط بگیرم از یه طرف میگم فاز برنداره بره به بابام بگه دخترت به من پیام داده خیلی خیط میشه اونموقع