2777
2789

هم دانشگاهیم شد

تاپیک این پسره چرا اینجوری میکنه

درموردشه

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوندنماحتماالا خوشش اومده ازت

هعی خدا بخیر کند

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

یه تعداد از دانش آموزام ایدی پیج پیویمو گرفتن و هنوز در ارتباطیم

مثلا کنکوری ۴۰۰😁

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

پسر بود؟خب بگین اه میتونین

نه دختر بود

قبل اعلام نتیجه خب رتبه ها خیلی بدتر از حد انتظار اومد (کنکور ۴۰۳) بعد من بهش پیام داده بودم باهاش دردودل کنم و اینا

چتمونو استوری کرده بود نوشته بود طوری درس بخونید که اینطوری نشید 

یا از اون یکی دانش آموزش که قبول شده بود واسه جشن دعوت کرده بود و به نگفته بود و....

خیلی دلم شکست واقعا

نه دختر بودقبل اعلام نتیجه خب رتبه ها خیلی بدتر از حد انتظار اومد (کنکور ۴۰۳) بعد من بهش پیام داده ب ...

میتونم چندتا فحش بدم بهش؟

تنها کسی ک رتبه کنکورمو میفهمه

بعد از سنجش مشاور کنکورمه

:)

میتونم چندتا فحش بدم بهش؟تنها کسی ک رتبه کنکورمو میفهمهبعد از سنجش مشاور کنکورمه

واقعا خیلی ناراحت شدم ازش 

اوایل باهاش در ارتباط بودم ولی الان دیگه واقعا ناراحتم کرد

مخصوصا اونجا که جشن روپوش گرفته بود واسه اون یکی دانش آموزش و به من نگفته بود🗿🗿

بعد کنکور من واسه مشاورم از مشهد هدیه نفیس خریدم

بعد بهش پیام دادم که چجوری هدیتو به دستت برسونم؟دیگه کلا جوابمو نداد

منم خیلی بدم اومد از رفتارش و دیگه کلا بعد از اون از ذهنم دیلیتش کردم