2777
2789
عنوان

بابام میگه چندتا خانم اومدن بهش گفتن خواهش میکنیم برو خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 2040 بازدید | 51 پست
الهم صلی علی محمد و آل محمدخدا پدرت رو حفظ کنه به حق علی❤

قربون دل مهربونت. خیر ببینی الهی

لطفا برای سلامتی بابام دعا کنید🙏. با سن بالاش دستفروشه و تو سرما گرما گوشه خیابون لیف و اسکاج میفروشه. خدایا خودت مراقبش باش🤲.. خدا همه باباهارو حفظ کنه و روح اونایی که آسمونی شدن شاد باشه🙏🌹اسکاج اگه خواستین ارسال میکنم

خدا بهشون سلامتی بده💚

قربونت مهربون. خدا عزیزانتو حفظ کنه الهی

لطفا برای سلامتی بابام دعا کنید🙏. با سن بالاش دستفروشه و تو سرما گرما گوشه خیابون لیف و اسکاج میفروشه. خدایا خودت مراقبش باش🤲.. خدا همه باباهارو حفظ کنه و روح اونایی که آسمونی شدن شاد باشه🙏🌹اسکاج اگه خواستین ارسال میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم.. بخدا اون روز رفتم دیدمش چقد ناراحت شدم صورتش از سرما سرخ شده بود و دستاش ترک ترک اما ب ...

وای خدای من 🥺♥️پدره دیگه یه پدر با غیرتم هستن که برای خانوادشون اینجوری زحمت میکشن امیدوارم صد سال زنده باشن

PTAHWQممنون میشم برای نصب بلوبانک کد معرف من رو بزنین هرکی زد لایک کنه صلوات میفرستم  اسم کاربریمو با لحن سرورخانم بخونین😁 

لطفا از دست فروش‌ها حمایت کنین ازشون خرید کنید و اینقدر چونه برای تخفیف نزنید

دقیقا میگم کاش پدر منم فروشش خوب بود بجای ۹ شب ۷شب میومد خونه لااقل

خدا ب بابات عمر بده

ولی اون خانما اگه خوب بودن جنسهاش رو میخریدن که بره خونه نه اینکه

رو هوا یه چیز بگن

بابات قطعا خودش می‌دونه هوا سرده نیاز به یادآوری نداره ولی اونجا وایساده جنساش رو بفروشم که یه لقمه نون دربیاره

مهستی جان پسرت بهتره ...خودت خوبی

مرسی عزیزم خودت خوبی. درگیر خونه تکونی مادرشوهرم بودم بخدا پدرم دراومد الان کتف سمت چپم درد میکنه چندروزه اسکاجم نمیتونم ببیافم

خدا ب بابات عمر بدهولی اون خانما اگه خوب بودن جنسهاش رو میخریدن که بره خونه نه اینکهرو هوا یه چیز بگ ...

دیگه من تو متن اینو ننوشتم اتفاقا یه بسته قند دادن به بابام گفتن اینم دشت امروزت دیگه تو سرما واینسا برو خونه 

مرسی عزیزم خودت خوبی. درگیر خونه تکونی مادرشوهرم بودم بخدا پدرم دراومد الان کتف سمت چپم درد میکنه چن ...

قربونت برم.. خسته نباشی عزیزم انشالله سال بعد خونه خودتو تمیز کنی بهترین ها برات پیش بیاد

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
وای خدای من 🥺♥️پدره دیگه یه پدر با غیرتم هستن که برای خانوادشون اینجوری زحمت میکشن امیدوارم صد سال ...

بخدا دیگه کمرش صاف نمیشه با ۸۰ سال سن بازم از بعضی مردا خیلی با غیرت تره... 

تاپیک هاتو خوندم اگر نیاز به درآمد داری و میخوای کاری باشه که تو خونه انجام بدی بهم درخواست بده

ممنون عزیزم اسکاج میبافم میدم بابام بفروشه اونم بساطش خالی نباشه