2777
2789
عنوان

بابام میگه چندتا خانم اومدن بهش گفتن خواهش میکنیم برو خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 2039 بازدید | 51 پست
سلام عزیزم خوبین؟ بهم درخواست دادین میشه اینجا بگین🌸

ممنون عزیزم شماخوبی. همون راجب اسکاج میخواستم باهات صحبت کنم کاربریتم واسم آشنا بود احساس میکنم قبلا باهم حرف زدیم من قبلا کاربر مهستی بودم

لطفا برای سلامتی بابام دعا کنید🙏. با سن بالاش دستفروشه و تو سرما گرما گوشه خیابون لیف و اسکاج میفروشه. خدایا خودت مراقبش باش🤲.. خدا همه باباهارو حفظ کنه و روح اونایی که آسمونی شدن شاد باشه🙏🌹اسکاج اگه خواستین ارسال میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم شماخوبی. همون راجب اسکاج میخواستم باهات صحبت کنم کاربریتم واسم آشنا بود احساس میکنم قبلا ...

نمیدونم🥲 یادم نمیاد 

جانم عزیزم بفرمایید؟ شماهم اسکاج میفروشید؟

نمیدونم🥲 یادم نمیاد جانم عزیزم بفرمایید؟ شماهم اسکاج میفروشید؟

عب نداره. اره منم میبافم حالا منم شاید یروز تاپیک بزنم و بتونم ارسال کنم. گفتم اگه خواستی در خدمتتم عزیز

لطفا برای سلامتی بابام دعا کنید🙏. با سن بالاش دستفروشه و تو سرما گرما گوشه خیابون لیف و اسکاج میفروشه. خدایا خودت مراقبش باش🤲.. خدا همه باباهارو حفظ کنه و روح اونایی که آسمونی شدن شاد باشه🙏🌹اسکاج اگه خواستین ارسال میکنم

باشه گلم ممنونم😍❤️‌‌‌‌‌‌خدا برکت بده بهتون

ممنون مهربون

عزیز ی برنامه هست بنام هاکی سر جمع روزی یکی دوساعت وقت بزاری حداقل ی تومنو میدن ولی خب بیشتر ب تلاش خودت بستگی داره 

اسمشم هاکیه دانلودش کن و برو داخل و تو گروه ها و یکی ک مثلاذعضوت کنه اول باید عضو بشی بعد صحبت می کنی و پول میگیری همین