2777
2789
چی بخوریم؟ببخشید چیزی میدونید بخوریم تو پریودی که رحمو پاکسازی کنه؟

یه دختره هس تواینستا اسمش ثناس سرچ بزن ثنا دیلی میگه با سبک زندگی درست و تغذیه خوب تنبلیشو درمان کرده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا سوال پرسیدم میگن جار زدی🥺💔

اخه اینجا بعضی ها سوال های خیلییییی شخصی میپرسن که واقعا پرسیدنش اینجا درست نیست

ولی سوال شما دقیقا به همین سایت مربوطه 

برای بعضی ها همینم قابل قبول نیست متاسفانه 😑

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

مثلا چیا بخورم دیشب تن ماهی خوردم 🥺🥲

روز اول حتما کاچی درست کن بخور

گردو و  خرما عالیه 

عسل و سیاهدونه عالیه 

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

مگه همه مامایی خوندن یا متخصص زنانن که بدون علتشو

در این اندازه که باید از بدن خودمون خبر داشته باشیم 😶شما حتی نمیدونی خون طبیعی پریود چه رنگیه بعد میگی عادیه!

چی بخوریم؟ببخشید چیزی میدونید بخوریم تو پریودی که رحمو پاکسازی کنه؟

باید بیشتر گرمی بخوریم و سردی کمتر مصرف کنیم یا تو محیط های سرد کمتر بریم

برای پاکسازی دوسین عالیه  من میخورم پریودم یکم طولانی تر شده و متوجه میشم کامل تخلیه میکنه 

دوسین چیه عزیزم؟؟؟

سیاهدونه و عسل باهم ترکیب میشن بهش میگن دوسین

نوک قاشق چایخوری سیاهدونه رو میجویی همون موقع یک قاشق عسل (سه برابر سیاهدونه باید باشه) رو میذاری دهنت مزه مزه میکنی قورت میدی 

صبح ناشتا عالیه برای همه چی هم خوبه 

شب قبل خوابم میتونی بخوری اما تاثیرش کمتر میشه 

من همبنطوریشم تا ۶.۷روز طول میکشه

خونریزی رو زیاد تر میکنه پس روزای اول نخور از روز سوم که خونریزی کمتره بخور 

مال منم ۷ روز بود الان یکساله که خیلی کم شده و روز پنجم به لکه بینی میوفتادم ، دوسین که خوردم پریودم ۸ روزه شده روزای اخر ازم لخته های کوچیک میاد که نشون میده داره پاکسازی میکنه

خونریزی رو زیاد تر میکنه پس روزای اول نخور از روز سوم که خونریزی کمتره بخور مال منم ۷ روز بود الان ی ...

من روز دوم تا پنجم خونریزیمدخیلی زیاده

اخرش من ببخشید رو لباس زیر لک لک سیاه میشه برا چیه روزهفتم

من روز دوم تا پنجم خونریزیمدخیلی زیادهاخرش من ببخشید رو لباس زیر لک لک سیاه میشه برا چیه روزهفتم

این طبیعیه اخرش لک بینی داره 

پس اگه تا روز پنجم زیاده نخور ماشالا فعالیت رحمت عالیه