2777
2789
عنوان

آخرین قبولی رشته های تاپ💪🌻

463 بازدید | 39 پست

براساس کنکور ۱۴۰۳ و در منطقه دو💕

دندان پزشکی روزانه ۱۸۰۰

پزشکی روزانه ۲۶۰۰

داروسازی روزانه ۳۴۰۰

دامپزشکی ۸۰۰۰

پزشکی تعهدی ۱۲۰۰۰ 

شهرهای کوچیک و تیپ ۳

سوالی داشتین هستم🌻

کارشناس پرستاری 👩‍⚕️ مشاور کنکور💕🌻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با چه رتبه ای میشه رفت فیزیو منطقه سهمیشه درمورد رادیو لوژی یکم توضیح بذین

منطقه سه حدودا سه هزار

رادیو هم کارشناسیه دیگه با تخصص رادیولوژی متفاوته تو بیمارستانا برای سنوگرافی و.... جذب میشید

روزانه رشته های علوم پایهآزاد مامایی و فوریت شهر های کوچیک

سال ۹۲ ک ما کنکور دادیم با ۸۰۰۰ حتی پرستاری دولتی هم ب زووور توی مناطق محروم میاوردی. ولی الان چقد خوبه ک با ۱۲۰۰۰ پزشکی تعهدی میاری

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
با رتبه ۱۴ هزار منطقه یک پیرا میارم ؟پرستاری اراک و ساوه و قم و اینا؟

روزانه شهرهای کوچیک مامایی شانس دارین

بهداشت عمومی و فوریت تیپ دو هم میشه

خیلی زیاد به دانشگاه بستگی داره

روزانه دانشگاه شیراز با رتبه ۷۰۰۰ چی میارم ؟ رشته های خوب مثل معماری میارم؟ دانشگاه های تهران چی میتونم چیزی قبول بشم ؟💔 به نظر داییم رفتیم خوب نیست 

الهم عجل لولیک الفرج