2777
2789
عنوان

بابام میگه چندتا خانم اومدن بهش گفتن خواهش میکنیم برو خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 2038 بازدید | 51 پست
بخدا دیگه کمرش صاف نمیشه با ۸۰ سال سن بازم از بعضی مردا خیلی با غیرت تره...

ایول دستای این مرد شریف رو از طرف من ببوس🌷

PTAHWQممنون میشم برای نصب بلوبانک کد معرف من رو بزنین هرکی زد لایک کنه صلوات میفرستم  اسم کاربریمو با لحن سرورخانم بخونین😁 

قربونت برم.. خسته نباشی عزیزم انشالله سال بعد خونه خودتو تمیز کنی بهترین ها برات پیش بیاد

ممنون عزیزم خدا از دهنت بشنوه. آمین🤲

لطفا برای سلامتی بابام دعا کنید🙏. با سن بالاش دستفروشه و تو سرما گرما گوشه خیابون لیف و اسکاج میفروشه. خدایا خودت مراقبش باش🤲.. خدا همه باباهارو حفظ کنه و روح اونایی که آسمونی شدن شاد باشه🙏🌹اسکاج اگه خواستین ارسال میکنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ایول دستای این مرد شریف رو از طرف من ببوس🌷

قربونت برم مهربون‌ انشالله خدا بخودت و عزیزانت سلامتی و عمر با عزت بده

لطفا برای سلامتی بابام دعا کنید🙏. با سن بالاش دستفروشه و تو سرما گرما گوشه خیابون لیف و اسکاج میفروشه. خدایا خودت مراقبش باش🤲.. خدا همه باباهارو حفظ کنه و روح اونایی که آسمونی شدن شاد باشه🙏🌹اسکاج اگه خواستین ارسال میکنم

قربونت برم مهربون‌ انشالله خدا بخودت و عزیزانت سلامتی و عمر با عزت بده

ممنونم عزیزم♥️😍

PTAHWQممنون میشم برای نصب بلوبانک کد معرف من رو بزنین هرکی زد لایک کنه صلوات میفرستم  اسم کاربریمو با لحن سرورخانم بخونین😁 

عزیزم خدا پدرتون و براتون حفظ کنه انشالله

ممنون گلم خدا عزیزانتو حفظ کنه الهی

تگ می‌کنی برم تو تاپیکاش ؟ممنون گلم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/15539484/شما-ازمادرتون-چقدر-انتظار-کمک-داریدتوسختی-هاتون

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
خب اینترنتی بفروشین از همه جا ازتون بخرن نه یه خیابون . پر روزی باشین

ممنون عزیزم. اره اتفاقا میخوام یروز بزارم نی نی سایت شاید اینجام خرید کردن. فعلا که هیچی ندارم هرچی داشتم دادم بابام تا دوباره ببافم

برای سلامتی وعزتش صلوات فرستادم و همچنین همه‌ی پدرهای زحمت کش و نون حلال خور ،،عمرش باعزت وسایه ش بر ...

ممنون عزیزم خیلی لطف کردی.انشالله دعای خیرت برگرده به زندگی خودت هزار برابرش

شماره حساب باباتو میدی مجازی ازش خرید کنیم

جنس زیاد نداره که بخواد مجازی بفروشه سوادم نداره پست کنه. همون بساطش خالی نباشه کافیه