2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اینجوری میشدم به سختی از گوشت در میاوردم با ناخنگیر کوتاه میکردم چند بار این کارو کردم تا خوب شد و دیگه رشد نکرد 

بهم میگفتن باید عمل کنی ولی با این روش خوب شد

خداجونم شکرت😍

ناخنتاتو هلالی نگیر صاف بگیر الانم بزار بلند بشه درست میشه اگه خیلی اذیت کنه باید بکشی ناخنو منم واسم پیش امده الان صاف که میگیرم اصلا نمیره تو گوشت

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
با ناخن گیر از تو گوشت بکشش بیرون درد داره ولی بعدش آروم میشی

اصلا ناخون گیره نمیره تا ته خیلیم جرک کرده ناخونه هم کبود شده یه قسمتش

🤍﷽‌🤍فبای الاء ربکما تکذبان🕋

من اینجوری میشدم به سختی از گوشت در میاوردم با ناخنگیر کوتاه میکردم چند بار این کارو کردم تا خوب شد ...

از روغن اینا استفاده نکردی؟من الان روغن گذاشتم روش نمیدونم تاثیر داره یا نه

ناخنتاتو هلالی نگیر صاف بگیر الانم بزار بلند بشه درست میشه اگه خیلی اذیت کنه باید بکشی ناخنو منم واس ...

تا وقتی که دوباره بلند بشه عفونت اینا نمیکنه؟

اصلا ناخون گیره نمیره تا ته خیلیم جرک کرده ناخونه هم کبود شده یه قسمتش

با نوک تیز سوهان ببین میتونی بندازی پشتش بکشیش بیرون؟ کوتاهش هم نکن فقط بکشش بیرون

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

من الان یه انگشتم اینطوریه ناخنت رو نباید گرد بگیری اصلا بزار بلند بشه حواست باشه به جایی نخوره و بشور روزی یکبار که عفونت نکنه 

یکسری ابزار مخصوص هست دیجی کالا هم داره اگر خیلی حاده بخر ناخنت رو از گوشت یکم بلند کن دیگه صاف به سمت بیرون رشذ می‌کنه 

اگرم قابل تحمله برات سوهان داری با گوشه سوهان خیلی آروم اون قسمت که تو گوشت رفته رو بلند کن بعد یکم صبوری کن تا رشد کنه اوکی بشه