2777
2789

نفس تنگی گرفتم

سه هفتس چشمامو پی آر کی کردم(عمل حذف عینک) اونم سرکاره بار میبرع شهرای مختلف آخر هفته میاد خیلی دلتنگم ندیدمش 💔

آقایون درخواست دوستی ندین   زیر 18 سال تو تاپیکم نیاد منو هم ریپ نزنه حوصله بحث با بچه مدرسه ای ندارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مبارکه ❤️ عملش چطور بود ؟

خوب بود عزیزم مرسی 

فقط این سه هفته که گوشی نداشتم خیلی خیلی سخت گذشت 

آقایون درخواست دوستی ندین   زیر 18 سال تو تاپیکم نیاد منو هم ریپ نزنه حوصله بحث با بچه مدرسه ای ندارم
عزززززیززززمدرکت میکنممنم مثل توام دقیقامیفهم دلتنگی چقدر بدهانشالله زودی خوب میشی

قربونت برم مرسی 🥲💔

اره خیلییی احتمالا آخر هفته بیاد ببینمش 😭

من دوست داشتم بابام انجام بده ، درد نداشت؟ بعدش چطور ؟ فقط نباید گوشی نگاه میکردی؟

نه دیگه تا سه هفته نباید گوشی نگا کنی تو نور نباشی تو این سرما اصلاااااا بیرون نری 

پس فقط نقاهتش گوشی و بیرون رفتن بود ، من خیلی دلم میسوزه دوست ندارم بابام درد بکشه

نه درد نداشت زیاد