2777
2789
عنوان

به من میگه اجاقت کوره☹️☹️☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 3593 بازدید | 160 پست
فیلم ستایشبعدم چرا چ ربطی داره

ربط نداشت اون زمان که این سریالو نشون میداد و ۹۵ درصدم نگاه میکردن....کلا داشتن دخترو کسر شاًًن میدونست....فکر کن مادری که ۳...۴ تا دختر داره نشسته و با طایفه ی شوهرش این سریالو میبینه.....شخصیت دختر تو این سریال خورد شد.....علناً گفت پسر ریشه است.....دختر تیشه.......لعنت بهشون

ربط نداشت اون زمان که این سریالو نشون میداد و ۹۵ درصدم نگاه میکردن....کلا داشتن دخترو کسر شاًًن میدو ...

اونی ک با ی فیلم نظرش عوض میشه مشخصه از قبل هم همچین طرز فکری داشته

ولی درکل اره جالب نیس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی خوبه....خوشحالم براتون خدا بچهاتونو حفظ کنه.....ماهم بتهم دردو دل میکنیم....منو شوهرم عاشق بچه ...

منم همیشه به شوهرم میگم خودت تنهایی قد ۱۰ تایی 

دخترم میگه بزاریکی دیگه داشته باشی قول میدم نمیزارم خسته بشی

آنکه پس ازتو مرادرآغوش بگیرد خاک است🌹🌹

اونی ک با ی فیلم نظرش عوض میشه مشخصه از قبل هم همچین طرز فکری داشتهولی درکل اره جالب نیس

نه کسی با یک سریال دیدن نظرش عوض نمیشه....ولی خوب اون مادری که داره این سریالو نگاه میکنه دلش میشکنه و خجالت میکشه....فکرشو بکن انگار ی خانواده دو تا عروس دارن...ی عروس ۲ تا دختر داره و ی عروس ۲ تا پسر....خوب تو خودت داوری کن...از فردای اون روزی که این سریالو دیدن..عروسی که پسر داره دماغشو بالا میگیره....از بالا به جاریش نگاه میکنه....کلا رفتار گفتارها عوض میشه......

نه کسی با یک سریال دیدن نظرش عوض نمیشه....ولی خوب اون مادری که داره این سریالو نگاه میکنه دلش میشکنه ...

منم موافق این موضوع نیستم 

درسته هرکس ی جنسیت رو دوس داره ولی نباید ب زور از خدا بخای

چون دیدم این مورد رو 

پسر شده ولی مریض🫠🫠خلاصه ک ایشالا بچه همه اول سالم باشه بعد جنسیت دلخواه

منم همیشه به شوهرم میگم خودت تنهایی قد ۱۰ تایی دخترم میگه بزاریکی دیگه داشته باشی قول میدم نمیزارم خ ...

اوضاعتو بسنج....موقعیت خودتو بچهاتو.....اوضاع حوصلت چطوره...سنت ،حالو اوضاعت طوری هست که شب بیداریها رو جواب بده....خوب فکراتو بکن...بعد تصمیم به بارداری بگیر

اوضاعتو بسنج....موقعیت خودتو بچهاتو.....اوضاع حوصلت چطوره...سنت ،حالو اوضاعت طوری هست که شب بیداریها ...

۳۴ سالمه،،وضع اقتصادیمون خوبه،،،واسه شب بیداری هم همیشه شوهرم کمک حالم بوده،،ولی میترسم حوصله نداشته باشم،،یا مثل این دخترام نباشه،اینها خیلی آروم بودن میترسم ازدماغم دربیاره

منم موافق این موضوع نیستم درسته هرکس ی جنسیت رو دوس داره ولی نباید ب زور از خدا بخایچون دیدم این مور ...

الهی آمین....خدا خودش بهتر میدونه چیکار کنه......بقرآن موقع پخش سریال من اونموقع ۲ تا دختر داشتم.تو ساختمونمون ،ی مستاجر داشتیم ۱ پسر داشتن...شاید خندت بگیره اینحرفو میزنم.😂😂😂😂خدا شاهده بعد پخش این سریال،بیرون که میرفت،بچشو بادست راستبه پهلو میگرفت به طوری که پشت بچه به پهلوی مادر تکیه داده شده بودو شکم بچه زیر دست مادر.....این خانوم آنچنان موقع راه رفتن سرشو بالا میگرفت که من نگرانش بودم...سرش به آسمان بودو اصلا زمینو نمیدید.....ی روز مستاجر دیگمون آومد خونمون واز پنجره بیرونو نگاه میکردیم،این مستاجرمون بارداربود...با خنده و مسخره گفت تو رو خدا خانوم فلانی رو میبینی بعد سریال ستایش چطور خودشو گرفته🤔حسابی باهم خندیدیم....من گفتم فکر کردم من این حسو دارم...اونم گفت بنده خدا خیلی سرشو بالا میگیره.....تو کوچه نیفته......ی روز من تو ساختمون دیدمش بهش گفتم(باشوخی)خانوم فلانی،چیشده..خدای نکرده گردنت طوری شده...گفت نه چطور مگه....گفتم چون سرتو بالا نگه میداری...بهش گفتم  فلانی جان راحت باش من خیلی خوشحالم که ۲ تا دختر دارم...من عاشق دخترامم و روزی هزار مرتبه خدا رو شکر میکنم که دختر دارم..دختر عشقه.....دیگه کم کم درست شد

الهی آمین....خدا خودش بهتر میدونه چیکار کنه......بقرآن موقع پخش سریال من اونموقع ۲ تا دختر داشتم.تو ...

ای خدا چقد جوگیر😑شاید اون موقه یکم طبیعی بود ولی الان واقعا دوره ی این چیزا گزاشته اما هنوزم بعضیا اینطورن متاسفانه 

یا باردار میشن ب خصوص دوقلو پسر

پیش کسی نمیگن ک چش نخورن 

۳۴ سالمه،،وضع اقتصادیمون خوبه،،،واسه شب بیداری هم همیشه شوهرم کمک حالم بوده،،ولی میترسم حوصله نداشته ...

من ۴۶ سالمه بچه ی آخرو ۴۰ ساله بودم.....البته دخترام کمک دستم بودن..خدا خیرشون بده....فداشون بشم...ی تایمی بعد از ظهر نگه میداشتن ،من میخابیدم...بعد برای شب بیداری زیاد سخت نبود....شوهر من ماشین سنگین داره...در رفتو آمد بود...اگه هم خونه بود خودشم خسته بود نمیتونست زیاد کمک کنه....ما هوای شوهرمم داشتیم...خسته بود ولی خدا کمک کرد با کمک هم گذروندیم....حالا خاطراتمونو مرور. میکنیم.....شماهم هنوز جوونی سنی نداری....دختراتم خوبو حرف گوشکنن...شوهرتم که کمکت میکنه....کم کم اقدام کن.....

من ۴۶ سالمه بچه ی آخرو ۴۰ ساله بودم.....البته دخترام کمک دستم بودن..خدا خیرشون بده....فداشون بشم...ی ...

احساس میکنم خیلی آدم صبور. وخوش اخلاقی هستی،،اهل کدوم شهری

توی مغز بعضی از این قدیمیا ، به جای مغز،  از پِهِن پر شده.  

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

اونکه خودش زنه چرااااااااااااااااا گل به خودی میزنه اسکل

تویی که داری این متنو میخونی،       آره آره دقیقااااا با خودتم!                 امیدوارم یه شب بیاد که از      خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞