2777
2789
عنوان

به من میگه اجاقت کوره☹️☹️☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 3593 بازدید | 160 پست
منم خیلی راضیم،،مخصوصا حالا که دختربزرگم خوشگل وجوون شده هربارمیبینمش دلم غش می‌ره براش❤️❤️

آفرین هر کی هر چی گفت برات مهم نباشه......

تو دنیا رو تو خونت داری.....الان دخترام چایی دم کردن آوردن کنارم باهم میخوریمو کیف میکنیم...باهم بازار میریم کیف میکنیم....شوهرم برامون پول میریزه...باهمدیگه برای خرج کردنشون نقشه میکشبم...لذت میبریم از کنار هم بودن...این مهمه نه حرف مردم....من عاشق دخترامم.....پسرمم شلوغ....زورگو.....

انشا الله دخترات عاقبت بخیرو سفید بخت بشن

آفرین هر کی هر چی گفت برات مهم نباشه......تو دنیا رو تو خونت داری.....الان دخترام چایی دم کردن آوردن ...

من خیاطی میکنم هربارکه یه خورده پول جمع میشه واسه هرتومنش نقشه داریم،هیچوقت نمیتونم پس اندازکنم چون دلم نمی آد چیزی که میخوان براشون نگیرم

آنکه پس ازتو مرادرآغوش بگیرد خاک است🌹🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیاطی میکنم هربارکه یه خورده پول جمع میشه واسه هرتومنش نقشه داریم،هیچوقت نمیتونم پس اندازکنم چون ...

خسته نباشی...دست گُلِت درد نکنه....آفرین همیشه با دخترات دوست باش....کنارشون باش انگار هم سنوسالشونی......خوب کاری میکنی....هر چی دوست داشتن براشون بگیر.....لباسهای‌خوشگل بدوز براشون....با هم خوش باشین......به نظر من کسی که دختر نداره انگار هیچ چیزتو دنیا نداره....من ۳ تا دختر دارم...کاش ۱۰ تا داشتم

خسته نباشی...دست گُلِت درد نکنه....آفرین همیشه با دخترات دوست باش....کنارشون باش انگار هم سنوسالشونی ...

فکرمیکردم فقط من همچین طرز فکری دارم،،،دخترم میگه مامان توی مدرسه همه دوست هام دوستت دارن ومیگن مامانت چقدرپایه اس

بچتون مشکلش چیه،،،خدابهت صبربده وبه بچتون سلامتی،،به قول شوهرم عذاب قبرازعذاب زخم زبون شیرین تره

ممنون عزیزم من که دلم شکسته از همه دوروبریام کاش بدونن با حرفاشون چه بلایی سر بقیه میارن، ممنون میشم براش دعا کنید🙏🌹

ممنون عزیزم من که دلم شکسته از همه دوروبریام کاش بدونن با حرفاشون چه بلایی سر بقیه میارن، ممنون میشم ...

حتما براش دعا میکنم،،دلم خیلی گرفت ،،امیدوارم به هرچی آرزوش روداری برسی

فکرمیکردم فقط من همچین طرز فکری دارم،،،دخترم میگه مامان توی مدرسه همه دوست هام دوستت دارن ومیگن ماما ...

اتفاقا دخترای منم میگن......وقتی میرم مدرسه هاشون..دخترام میگن،مامان دوستام میگن چقدر مامانت پایه است....چقدر باهم خوبین....ما باهم منچ ...مارو پله ...اسمو فامیل....بازی میکنیم....آهنگ میزاریم باهم کارهای خونه رو انجام میدیم...ی تایمی میرقصیم......مسخره بازی در میاریم.....کلی میخندیم....خوراکی میگیریم کنار هم میخوریم....خلاصه خدارو هزار مرتبه شکر باهم خوشیم.....دخترای من....۱۹ سال امسال میره دانشگاه....خوشگلو موبلند.....دختر دیگم ۱۶ ساله کلاس دهمه.....دختر دیگم۱۰ سالشه کلاس چهارمه...پسرم ۷ سالسه کلاس اوله.......منکه لذت میبرم بچها مو میبینمو خدا رو هزار مرتبه شکر میکنم.  شما هم اگه دوست داشتی بگو بچهات چند سالشونه و باهم تو خونه چیکارا میکنید......

...

افرین ب همسرت یاد حرف دیشب حشمت فردوس افتادم کارگرش پسر دار شده بود بهش دوتا سکه تمام دادبعدم گفت زن ...

متنفرم از سریال کیمیا....چقدر،نویسنده....کارگردان،احمق بودن،با این سریال مزخرفشون.....لعنت بهشون....فکر نکردن این سریا ل ممکنه چند تا زندگی رو سیاه کنه

اتفاقا دخترای منم میگن......وقتی میرم مدرسه هاشون..دخترام میگن،مامان دوستام میگن چقدر مامانت پایه اس ...

من بادخترامیرم پیاده روی مثلاً پارک صاحلی،،میریم کافه،یاکلا بادختربزرگترم مثل دوتا دوست درددل میکنیم ،،موهای همدیگه رومدل میدیم،،آهنگ روباصدای بلندمیزاریم وباهاش می‌خونیم وپانتومیم خیلی دوست دارن,, هر لباسی که بدوزم دخترم میاد ونظر میده که مدلش خوشگل هست یانه ،،نظرش مهم نیست چون به دلخواه مشتریه ولی دلم میخواد حس خوبی بگیره که ازش نظر میخوام

دختربزرگم۱۳ ودخترکوچکترم ۷ سالشه وهرروزمیره سراغ وسایل آرایشی‌های خواهرش وباهم دعواشون میشه😂😂

شوهرم دوساله میخواد یه بچه دیگه بیارم،،میگه ناشکری نمیکنم دختربودیاپسربودباخدا ،حالا اگه سه تا باشه میترسم سختم باشه،،واسه شما سخت نبود؟؟؟

من بادخترامیرم پیاده روی مثلاً پارک صاحلی،،میریم کافه،یاکلا بادختربزرگترم مثل دوتا دوست درددل میکنیم ...

خیلی خوبه....خوشحالم براتون خدا بچهاتونو حفظ کنه.....ماهم بتهم دردو دل میکنیم....منو شوهرم عاشق بچه ایم....برای من اصلا سخت نبود..وقتی بچه ی اولمو بدنیا آوردم خوب حوصلم زیاد بود جوونتر بودم برام سخت نبود.....بچه ی دومم که بدنیا اومد...دختر بزرگم تقریبا کمک دستم بود...بچه ی سومم بدنیا اومد...دوتا دخترام..کمک دستم بودم...بچه ی چهارمم که بدنیا اومد سه تاخترام کمک دستم بودن....خدا رو شکر شوهرم کار میگنه از نظر اقتصادی هم مشکل نداشتم......دیگه لوله هامو بستم.....گاهی اوقات شوهرم به شوخی میگه نمیشه بری لوله هاتو باز کنی😐😂😂😂😂😂😂😂به شوهرم میگم من ۴ تا بچه ندارم که !!!من ۵ تا بچه دارم....میگه اون یکی کو میگم تو😉😝😜😛