2777
2789
عنوان

به من میگه اجاقت کوره☹️☹️☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 3593 بازدید | 160 پست
یکی هم به من گفت بچه دار نمیشی تیکه انداختخدا ضایعش کردم دوتا پشت هم خدا بهم دادسوخت

خوش به حالت 

دستت رو سر من😟

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوخی میکنی؟؟من پدربزرگم سنش خیلی زیاده باز میدونه جنسیت بچه رو مرد تعیین میکنه و داشت توضیح میداد بر ...

امروزه علم دوباره ثابت کرده به هردو بستگی داره😊

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 

حالا مادر شوهر من نصف سن اینو داره 

شوهرم میگه مادرم پیره نمی‌فهمه جوابشو نده🥴🥴

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
احساس میکنم خیلی آدم صبور. وخوش اخلاقی هستی،،اهل کدوم شهری

شما کوردی احساس میکنم 

تویی که داری این متنو میخونی،       آره آره دقیقااااا با خودتم!                 امیدوارم یه شب بیاد که از      خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

نه کوردم

اره توی ما کوردا بیشتر این چیزا هست عشق پسرن مامان بزرگا انگار پسر براشون ریده 

تویی که داری این متنو میخونی،       آره آره دقیقااااا با خودتم!                 امیدوارم یه شب بیاد که از      خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

حالا مادر شوهر من نصف سن اینو داره شوهرم میگه مادرم پیره نمی‌فهمه جوابشو نده🥴🥴

این خودشوبادختر۱۳ ساله من مقایسه میکنه،،اگه یکی لباس بخره باید اونم ازهمون لباس بخره 

باعروسش زندگی میکنه،یه روزگفت این هرروزگردگیری وجارومیکنه فکرکنم جدی گرفته که خونه خودشه

آنکه پس ازتو مرادرآغوش بگیرد خاک است🌹🌹

این خودشوبادختر۱۳ ساله من مقایسه میکنه،،اگه یکی لباس بخره باید اونم ازهمون لباس بخره باعروسش زندگی م ...

تو این سن ؟؟

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
واقعا چه قدر بعضی از زن‌ها بی شعورندوقتی میفهن دختر داری با دلسوزی نگاهت می‌کنند و بهت دلداری میدن!! ...

مانشاالله خدا حفظشون کنه دوتا پسر داری بازم میگم چرا این یکی دختره وا؟!!!