2777
2789
عنوان

به من میگه اجاقت کوره☹️☹️☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 3593 بازدید | 160 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه کجا ؟ منبع البته اگه معتبره بزار منم بخونم اگاه تر بشم

من یه زایمان زودرس داشتم بعدش رفتم تهران یه دکتری بود خیلی پیر بود و درس خونده آلمان پرونده رو ندیده گفت بچه ای که سقط شد دختر بود بعدی پسره از چهره ات میفهمم مامانمم گفت سه تا بچه دارم جنسیت همه رو گفت دکترزنان وزایمان بود

از نظر ژنتیکی مرد فقط کروموزوم پسر شدن رو داره اما شرایط محیطی واژن میتونه تاثیر گذار باشه بر بقای کروموزوم های نر 

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
اها چه جالبالان بچه دار شدین ؟ پسره؟

آره عزیزم

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
عه کجا ؟ منبع البته اگه معتبره بزار منم بخونم اگاه تر بشم

سلام

عزیز دوستمون درست میگن

درسته کروموزوم y رو فقط مرد میده....

.منتها اسیدی یا قلیایی بودن محیط واژن خانم در  سرعت حرکت کروموزمم x یا  y و بقاشون تاثیر داره. 

خدا جونم تا این لحظم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان.... خدایا غزه رو ببین ..سوریه رو ببین...مظلومای دنیا رو ببین...مضطریم خداجون ...خیلی مضطریم...اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)《خدایا آخر و عاقبت ما را ختم بخیر کن».  «الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ»  از ما استخوانهایی خواهند ماند که حسین علیه‌السلام را دوست دارد و روحی که آواره‌ی اوست..

[QUOTE=378856521]سلام عزیز دوستمون درست میگن درسته کروموزوم y رو فقط مرد میده.... .منتها اسیدی یا قلیایی بودن م ...[/QUOTE

سلام 

باشه ممنون گل

اما این اطلاعاتو که نباید توقع داشته باشم یه فرد سن و سالای بالا با این همه جزئیات بدونه. حتما به اطلاعش میرسونم😂🥲❤

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»

[QUOTE=378856521]سلام عزیز دوستمون درست میگن درسته کروموزوم y رو فقط مرد میده.... .منتها اسیدی یا قل ...

نه بابا نمیخواد بگی

برا اطلاع خودتون گفتم  

خدا جونم تا این لحظم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان.... خدایا غزه رو ببین ..سوریه رو ببین...مظلومای دنیا رو ببین...مضطریم خداجون ...خیلی مضطریم...اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)《خدایا آخر و عاقبت ما را ختم بخیر کن».  «الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ»  از ما استخوانهایی خواهند ماند که حسین علیه‌السلام را دوست دارد و روحی که آواره‌ی اوست..