2777
2789
عنوان

هزینه های پیش دبستانی تا کی اخه

1435 بازدید | 104 پست

سلام مامانایی ک بچه پیش دارید برا شمام هر سری ی هزینه میتراشن؟ 

نماینده کلاسم ک هزار ماشالا انگار مربی هستش زرت و زرت شماره کارت میده. مادرا راضی نیستن ولی چیزی نمیگن. نمیدونم چکار کنم

برای رفع مشکلم دعا کنید ...خیلی گرفتارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چ خرجایی؟ دختر منم سال دیگه میره پیش از حالا هولم گرفته بخدا

هر ماه ی هزینه میگن جدا هستش برا مایع کاغذ دستمالی کیسه زباله وووو

اخه میشه جمعا حدود2تومن اخه هر ماه ک این چیزا مصرف کامل نمیشه. 

باور کن زمان برمیکشت عقب نمیفرستادمش

پیش خرجاش زیاده ولی چاره نبست

ایقدی ک. ب فکر پول گرفتن فکر اموزش نیستن بخدا. خیلی از مادرا فقط میخان بچشون ی تایم بیرون باشه همین

نه چه خرجی 

همون قسط ماهانه میدیم که از اول طی شده 

خرج دیگه ندارن

مگه اردو داشته باشن

قبل ثبت نام یکم پرس و جو کنید از این مسخره بازی ها نداشته باشن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
نه چه خرجی همون قسط ماهانه میدیم که از اول طی شده خرج دیگه ندارنمگه اردو داشته باشنقبل ثبت نام یکم پ ...

هیچی نگفتن همین ک شهریه دادیم هزینه ها شروع شده. 

من‌دخترم پیش یک میره ۳۳ میلیون ده گرفتن بقیش قسطی همه وسایل اینام با خودشونه

باورت میشع پول جمع کردن زیر انداز بخرن برا. داخل کلاس ک اونم شاید چن ماه یکبار فقط بگن رو زمین بشینید

هیچی نگفتن همین ک شهریه دادیم هزینه ها شروع شده.

خب دارن میکنن از تون 

همون اول میگن و طی میشه 

منم اعصابم نمی‌کشه به این کارا 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

اگه توانش رو داری بیارش بیرون و ببر جای دیگه