anagol مدیر استارتر عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 1534 عنوان یاد زنده یاد می می ناز افتادم.. 729 بازدید | 41 پست خیییییلی حالم گرفته شده.. امروز همش داشتم بهش فکر میکردم... خدا بیامرزتش... بیاید واسش فاتحه بخونیم... همیشه بیش از حد به کسی خوبی نکن و از گوشت خودت نکن بده به طرف بخوره...چون یه روزی اون گرگ میشه و تو بره.. 1396/10/21 | 01:17 16 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
panahfarahi عضویت: 1396/09/06 تعداد پست: 995 کیه؟خدارحمتش کنه دردناک ترین مرگ و پسر نوح داشته..فک کن داری غرق میشی یهو یه خر از کشتی بابات برات دست تکون میده😐😐
شرر27167 عضویت: 1390/09/22 تعداد پست: 22493 خدا بیامرزدش 😔من گاهی فکرم میره سمت بچه هاش زن بودن خیلی قشنگه! چیزیه که یه شجاعت تموم نشدنی میخواد! یه جنگ که پایان نداره! خیلی باید بجنگی تابتونی بگی وقتی حوا سیب ممنوعه رو چید گناه به وجود نیومد، اون روز یه قدرت باشکوه متولد شد که بهش نافرمانی میگن!
anagol مدیر استارتر عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 1534 کیه؟ خدارحمتش کنه یکی از کاربرای نی نی سایت بود که دور از جون همه سرطان سینه داشت و فوت شد.. همیشه بیش از حد به کسی خوبی نکن و از گوشت خودت نکن بده به طرف بخوره...چون یه روزی اون گرگ میشه و تو بره..
aysodaa عضویت: 1396/10/05 تعداد پست: 6446 یکی از کاربرای نی نی سایت بود که دور از جون همه سرطان سینه داشت و فوت شد.. اخی شما از کجا فهمیدید فوت شده؟ اونایی ک امضام رو میخونید لطفا بگید یا احب من کل حبیب به نیت من
_لــیلی_ عضویت: 1396/09/21 تعداد پست: 751 یکی از کاربرای نی نی سایت بود که دور از جون همه سرطان سینه داشت و فوت شد.. اخییی خدا رحمتش کنه 😢😢 واقعا چه فایده ای داره؟ بالای خط فقر باشی و زیر خط فهــم😕
panahfarahi عضویت: 1396/09/06 تعداد پست: 995 یکی از کاربرای نی نی سایت بود که دور از جون همه سرطان سینه داشت و فوت شد.. چه بد😢😢از کحا اونوقت مطلع شدین ک فوت شد دردناک ترین مرگ و پسر نوح داشته..فک کن داری غرق میشی یهو یه خر از کشتی بابات برات دست تکون میده😐😐
anagol مدیر استارتر عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 1534 خدا بیامرزدش 😔من گاهی فکرم میره سمت بچه هاش الهی بمیرم براشون... من دوباره امروز رفتم تاپیکاشو خوندم و کلی گریه کردم... همیشه بیش از حد به کسی خوبی نکن و از گوشت خودت نکن بده به طرف بخوره...چون یه روزی اون گرگ میشه و تو بره..
panahfarahi عضویت: 1396/09/06 تعداد پست: 995 الهی بمیرم براشون... من دوباره امروز رفتم تاپیکاشو خوندم و کلی گریه کردم... لینکشونو میشه بزاری دردناک ترین مرگ و پسر نوح داشته..فک کن داری غرق میشی یهو یه خر از کشتی بابات برات دست تکون میده😐😐
rohame_maman عضویت: 1393/03/20 تعداد پست: 3131 خدا بیامرزه ایشونو منم دو روز پیش اتفاقی خیلی بهشون فکر کردم و همش فکر بچه هاش بودم چند نفر از کاربرای نی نی سایتم مراسم ختم ایشون رفته بودن
anagol مدیر استارتر عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 1534 اخی شما از کجا فهمیدید فوت شده؟ این قضیه مال سال ۹۲ هست گلم... تاپیکش هست.. تو اینترنت سرچ کن می می ناز نی نی سایت میبینیش گلم... همیشه بیش از حد به کسی خوبی نکن و از گوشت خودت نکن بده به طرف بخوره...چون یه روزی اون گرگ میشه و تو بره..
aysodaa عضویت: 1396/10/05 تعداد پست: 6446 این قضیه مال سال ۹۲ هست گلم... تاپیکش هست.. تو اینترنت سرچ کن می می ناز نی نی سایت میبینیش گلم...&nb ... اها خدا رحمتش کنه ایشالا اونایی ک امضام رو میخونید لطفا بگید یا احب من کل حبیب به نیت من
yaas1392 عضویت: 1396/06/11 تعداد پست: 94650 خدارحمتش کنه تاپیکاشو خوندم ولی خانومها خواهشا نرین بخونین خیلی روحیه تونو خراب میکنه خواهرانه میخوام ازتون نخونین من چندین روز حالم گرفته بود کلا 🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴