2777
2789
عنوان

یاد زنده یاد می می ناز افتادم..

729 بازدید | 41 پست

خیییییلی حالم گرفته شده.. امروز همش داشتم بهش فکر میکردم... خدا بیامرزتش... بیاید واسش فاتحه بخونیم... 

همیشه بیش از حد به کسی خوبی نکن و از گوشت خودت نکن بده به طرف بخوره...چون یه روزی اون گرگ میشه و تو بره..  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا بیامرزدش 😔من گاهی فکرم میره سمت بچه هاش

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
کیه؟ خدارحمتش کنه

یکی از کاربرای نی نی سایت بود که دور از جون همه سرطان سینه داشت و فوت شد.. 

همیشه بیش از حد به کسی خوبی نکن و از گوشت خودت نکن بده به طرف بخوره...چون یه روزی اون گرگ میشه و تو بره..  

اخی شما از کجا فهمیدید فوت شده؟

اونایی ک امضام رو میخونید لطفا بگید یا احب من کل حبیب به نیت من 

چه بد😢😢

از کحا اونوقت مطلع شدین ک فوت شد

دردناک ترین مرگ و پسر نوح داشته..فک کن داری غرق میشی یهو یه خر از کشتی بابات برات دست تکون میده😐😐
خدا بیامرزدش 😔من گاهی فکرم میره سمت بچه هاش

الهی بمیرم براشون... من دوباره امروز رفتم تاپیکاشو خوندم و  کلی گریه کردم... 

الهی بمیرم براشون... من دوباره امروز رفتم تاپیکاشو خوندم و  کلی گریه کردم...

لینکشونو میشه بزاری

دردناک ترین مرگ و پسر نوح داشته..فک کن داری غرق میشی یهو یه خر از کشتی بابات برات دست تکون میده😐😐
اخی شما از کجا فهمیدید فوت شده؟

این قضیه مال سال ۹۲ هست گلم... تاپیکش هست.. تو اینترنت سرچ کن می می ناز نی نی سایت میبینیش گلم... 

این قضیه مال سال ۹۲ هست گلم... تاپیکش هست.. تو اینترنت سرچ کن می می ناز نی نی سایت میبینیش گلم...&nb ...

اها خدا رحمتش کنه ایشالا

اونایی ک امضام رو میخونید لطفا بگید یا احب من کل حبیب به نیت من 

خدارحمتش کنه تاپیکاشو خوندم ولی خانومها خواهشا نرین بخونین خیلی روحیه تونو خراب میکنه خواهرانه میخوام ازتون نخونین من چندین روز حالم گرفته بود کلا

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴