2777
2789
عنوان

یاد زنده یاد می می ناز افتادم..

| مشاهده متن کامل بحث + 729 بازدید | 41 پست
اون چی شده؟ها

اونم بنده خدا بچشون رو از دست دادن

همیشه بیش از حد به کسی خوبی نکن و از گوشت خودت نکن بده به طرف بخوره...چون یه روزی اون گرگ میشه و تو بره..  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدارحمتش کنه تاپیکاشو خوندم ولی خانومها خواهشا نرین بخونین خیلی روحیه تونو خراب میکنه خواهرانه میخوا ...

دیر پستتونو دیدم از رو کنجکاوی رفتم دیدم خیلی حالم بد شد تازه امروز یکم حالم بهتر شده بود😢😢😢

شعورُ به همه هدیه دادن ولی یه عده هدیه رو وا نکرده پس فرستادن 😕
دیر پستتونو دیدم از رو کنجکاوی رفتم دیدم خیلی حالم بد شد تازه امروز یکم حالم بهتر شده بود😢😢😢

خواهرم من که خواهش کردم نرین..عیبی نداره دیگه کسی رو حداقل تشویق نکن به دیدنش 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

خواهرم من که خواهش کردم نرین..عیبی نداره دیگه کسی رو حداقل تشویق نکن به دیدنش 

قبل از اینکه شما بیاین رفتم😔تازه میخواستم بخوابم ولی الان یه جوریم😢

شعورُ به همه هدیه دادن ولی یه عده هدیه رو وا نکرده پس فرستادن 😕

منم خوندم تاپيكاشونو اينكه بري تو صفحه كسي ك تواين دنيا نيست وقتي چراغ خاموششو ميبيني و نوشته هاشو ميخوني ك ي روزي چقدر بااميد تايپ ميكرده حال ادم خيلي منقلب ميشه خيلي ...چقدر اين دنيا بي رحمه چقدر زياااااد خدا رحمتش كنه 

این قضیه مال سال ۹۲ هست گلم... تاپیکش هست.. تو اینترنت سرچ کن می می ناز نی نی سایت میبینیش گلم...&nb ...

خدا رحمتش کنه اصلا نمیشناسمش ولی نمیدونم چرا بدجور دلم گرفت 😔

دلبندم ،همه میتونن خنده به لب بیارن ! اما تو دلیل خنده ی چشمامی ❤️

اخرین ناپبکشو خوندم یعنی اییییین همه دعا قران امممیییید اثر نکرد؟؟؟مرده شور این زندگی رو بردن پس

دردناک ترین مرگ و پسر نوح داشته..فک کن داری غرق میشی یهو یه خر از کشتی بابات برات دست تکون میده😐😐
اون چی شده؟ها

پسر۸ سالش رو ک معلول جسمی و ذهنی بوده و رو از دست داده.

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))