2777
2789
عنوان

وقتی اعتماد به نفس نداری

78 بازدید | 6 پست

تا حالا شده یه لباس خوشگل بپوشی ولی توی آینه به خودت بگی: "به من نمیاد، زشته!" یا یه فرصت عالی برات پیش بیاد، ولی با خودت فکر کنی: "من که از پسش برنمیام!"؟ 

اعتماد به نفس پایین یعنی همیشه شک داری که کافی هستی یا نه، یعنی توی جمع حرفتو قورت بدی، یعنی هر موفقیتی رو شانسی بدونی نه به‌خاطر توانایی‌هات... 😔

ولی چطوری می‌شه از این حس بیرون اومد؟ چطوری خودمون رو باور کنیم؟
بیاید توی این تاپیک از تجربه‌هامون بگیم و راه‌هایی که بهمون کمک کرده رو با هم به اشتراک بذاریم!

تظاهر کردن!

اگر به مدت یک هفته حتی با وجود اینکه میدونی در عمق وجودت اینطور نیست ولی تظاهر کنی خیلی اعتماد به نفس داری

و اینکه نگران حرف مردم هم نباش این نگرانی هم باعث میشه ادم خجالتی باشه

ناراحت بودن اتلاف وقته ، قدر وقتیو که خدا برای زندگی کردن بهت هدیه داده رو بدون :)🦋☁️

امروز کادر مسجد محلمون بهم پیشنهاد دادن توی ماه رمضان هرروز دو ساعت برای بچه ها کلاس قرآن بزارم اما خب مربی های دیگه رو دیدم مثل بلبل از روی قرآن میخونن اما من خودم جاهایی ایراد دارم و نمی‌دونم پیشنهادشونو قبول کنم یا نه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

امروز کادر مسجد محلمون بهم پیشنهاد دادن توی ماه رمضان هرروز دو ساعت برای بچه ها کلاس قرآن بزارم اما ...

قبول کن

خودت رو یه بار قبول داشته باش

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

ممنون پس میرم

موفق باشی

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️