۷ ساله است ساعت ۱۲ یه قاشق و نیم شربت استامینوفن و دادم تبش ۳۸ و یک بود پایین نیومد الان پیاز گذاشتم کف پاش تبش شده ۳۷ و ۳ میتونم یک قاشق بروفن یا یه شیاف ۱۲۵ استامینوفن بزارم براش که یه وقت من خوابم نره بالاتبش باز
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چی بگم من که چند روزه بستمش به آبمیوه وزی چند لیوان آبمیوه میخوره دو بارم سرم زده فکر نکنم کم آب با ...
توی لگن آب گرم بگو بشینه
در زمان حضرت موسی (ع) یک زن پاک سرشت نزد حضرت موسی (ع) آمد و به او گفت: ای پیامبر خدا برای من دعا کن که خدا به من فرزندی صالح عطا کند تا قلبم را شاد کند. حضرت موسی دعا کرد، ندا آمد: ای موسی آن زن را عقیم آفریدیم. حضرت موسی به زن گفت: خداوند فرمودند که شما را عقیم آفریده. زن یکسال بعد آمد و مجددا از حضرت موسی خواست که دعا کند تا خداوند متعال به او فرزند صالح عطا کند. حضرت موسی دوباره دعا کرد. خداوند مجددا فرمود: ما این زن را نازا آفریده ایم. بعد از یکسال حضرت موسی زن را دید که یک کودک در آغوش دارد. از او پرسید: این فرزند کیست؟ آن زن گفت: فرزند من است. حضرت موسی به خدا عرض کرد: بارالها، چگونه این زن فرزند دارد در حالیکه عقیم است؟؟خداوند فرمود: موسی هر بار که به او گفتم: عقیم، او مرا رحیم خواند. پس رحمت من بر تقدیر و سرنوشت پیشی گرفت و به او فرزند عطا کردم.
۳تا پزشک به من تاکید کردن که اگر تب بالا بود ایبو پروفن بدین استامینوفن جوابگو نیست من امتحان هم کرد ...
تب ۳۹ به بالا بله درسته باید ایبو بده ولی ۳۸ از نظر پزشک روماتولوژی پسرم اصلا تب نیست ۳۸ /۱ تازه شروع تبه و خب بچه اسی هم ۳۸ و ۳ بوده با استا و پاشویه میتونه کنترل کنه و همینم شد خداروشکر ولی بعضی مادرها ازهمون اول ایبو میدن و همین طور که اینجا اشتباهی میگفتن همون اول ایبو بده
تب اگر پائین نیومد با استامینوفن و با راه های دیگه مثل پاشویه خطرناکه برای همین گفتن
بله گفتم که تب بالا ایبو و شیاف جوابه تو درمانگاه برای تب ۳۹ بچم همین کارو کردن ولی اسی بچش ۳۸ و ۳ بود با استام شده بود ۳۷ و خورده یعنی کنترل شده ولی باز کاربرها میگفتن ایبو بده واسه اون گفتم الکی نده