۷ ساله است ساعت ۱۲ یه قاشق و نیم شربت استامینوفن و دادم تبش ۳۸ و یک بود پایین نیومد الان پیاز گذاشتم کف پاش تبش شده ۳۷ و ۳ میتونم یک قاشق بروفن یا یه شیاف ۱۲۵ استامینوفن بزارم براش که یه وقت من خوابم نره بالاتبش باز
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دز معمولی استامینوفن در زمان تب برای کودکان با وزن 10 تا 14 کیلوگرم، یک شیاف 125 میلی گرم هر 4 تا 6 ساعت است. به طور کلی، نباید بیش از 5 شیاف 125 میلی گرم در 24 ساعت بزارید. حساسیتهای بدن کودک در مواجهه با بیماریها متفاوت است، بنابراین تغییرات در درجه تب نرمال است. در صورتی که تب پسرتان بیش از 72 ساعت به حالت پایدار نرسید یا وضعیت او بدتر شد، حتما با پزشک خود مشورت کنید.
وا چرا ؟ دختر من یکی دوسالش اینا بودنی ویروسی میگرفت تب زیاد میکرد دکتر میگفت همیشه استامینوفن وایبو ...
ببین این ک گفتیواسه تبای بالاس تبای خیلی بالا. ک چندروزم طول میکشه. این سری ک بچم بستریشد تبشپایین نیومده بود سه روز اول تو خونه، دکترک اولگف برو بیمارستان ،بعدش گف تا زمانی ک بستریکنن باون صورت بده ک تبشبالا نره تشنج نکنه
سر سزماخوردگی تب میکرد؟ من بچم تبی نبود اما این سری عجیب بود.تازه بعد دوهفته ک دکتر اومد مرخصش کنه ...
والله همیشه یا سرماخوردگیه یا انفولانزا بوده یا ویروسی با اسهال واستفراغ .....کلا الانم که بزرگ شده یه باد بهش بخوره تب میکنه امشب مهمون بودیم اومدیم خونه دیدم تب کرده شربت دادم خوابید گریه ام گرفت چرا همیشه من باید شربت به دست باشم چرا این هی تب میکنه آخه 😭
سر سزماخوردگی تب میکرد؟ من بچم تبی نبود اما این سری عجیب بود.تازه بعد دوهفته ک دکتر اومد مرخصش کنه ...
احتمالا از این ویروسیا گرفته خدا سرهیشکی نیاره دخترمنم میگرفت میدیدی یه هفته طول میکشید تبش چند روز قطع میشد دوباره شروع میشد یعنی هرماه ما چند بار باید میرفتیم دکتر