2777
2789
عنوان

پسرم تب داره می‌ترسم بخوابم تشنج کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 86 پست
با چندتا متخصص اطفال صحبت کردم.میذارم ی ربع بعد بچه میشه فرفره😁انگار نه انگاردر کل گفتن از هر۱۰۰۰۰ک ...

وای که چه ها کشیدم سر تب بچه هام . الان دیگه خدا رو شکر از سن تب گذشتن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دز معمولی استامینوفن در زمان تب برای کودکان با وزن 10 تا 14 کیلوگرم، یک شیاف 125 میلی گرم هر 4 تا 6 ساعت است. به طور کلی، نباید بیش از 5 شیاف 125 میلی گرم در 24 ساعت بزارید. حساسیت‌های بدن کودک در مواجهه با بیماری‌ها متفاوت است، بنابراین تغییرات در درجه تب نرمال است. در صورتی که تب پسرتان بیش از 72 ساعت به حالت پایدار نرسید یا وضعیت او بدتر شد، حتما با پزشک خود مشورت کنید.

وا چرا ؟ دختر من یکی دوسالش اینا بودنی ویروسی میگرفت تب زیاد میکرد دکتر میگفت همیشه استامینوفن وایبو ...

ببین این ک گفتی‌واسه تبای بالاس تبای خیلی بالا. ک چندروزم طول میکشه. این سری ک بچم بستری‌شد تبش‌پایین نیومده بود سه روز اول تو خونه، دکتر‌ک اول‌گف برو بیمارستان ،بعدش گف تا زمانی ک بستری‌کنن ب‌اون صورت بده ک تبش‌بالا نره تشنج نکنه

parasoo1989@

شربت استامینوفن ضعیفه همیشه ایبوپروفن بگیر

الانم ۲تا شیاف بزار کی شربت استامینوفن دادی؟ چقدر ؟

تو آب ولرم نمک و سرکه بریز با ۳تا دستمال بزار زیر بغلش، شکم، کف پاها و و دستهاش سریع میاره پائین

ببین این ک گفتی‌واسه تبای بالاس تبای خیلی بالا. ک چندروزم طول میکشه. این سری ک بچم بستری‌شد تبش‌پایی ...

آره دختر من وقتی تب میکرد خیلی سخت پایین میومد وتباش وحشتناک بود الانم یادم میوفته تن وبدنم میلرزه من اینجوری میدادم کنترل میشد امشب بازم تب کرده کلا یه هوا بهش میخوره تب میکنه

شربت استامینوفن ضعیفه همیشه ایبوپروفن بگیرالانم ۲تا شیاف بزار کی شربت استامینوفن دادی؟ چقدر ؟تو آب و ...

دوبار به دکتر تاکید کردم بروفن بدم قبول نکرد گفت استامینوفن بده من دو ساعت پیش یه قاشق و نیم بهش شربت استامینوفن دادم

آره دختر من وقتی تب میکرد خیلی سخت پایین میومد وتباش وحشتناک بود الانم یادم میوفته تن وبدنم میلرزه م ...

سر سزماخوردگی تب میکرد؟ 

من بچم تبی نبود اما این سری عجیب بود.‌تازه بعد دوهفته ک‌ دکتر اومد مرخصش کنه تبش چهل درجه شد. دکتر گفت نمیتونم مرخص کنم.‌

parasoo1989@
سر سزماخوردگی تب میکرد؟ من بچم تبی نبود اما این سری عجیب بود.‌تازه بعد دوهفته ک‌ دکتر اومد مرخصش کنه ...

والله همیشه یا سرماخوردگیه یا انفولانزا بوده یا ویروسی با اسهال واستفراغ .....کلا الانم که بزرگ شده یه باد بهش بخوره تب میکنه امشب مهمون بودیم اومدیم خونه دیدم تب کرده شربت دادم خوابید گریه ام گرفت چرا همیشه من باید شربت به دست باشم چرا این هی تب میکنه آخه 😭

سر سزماخوردگی تب میکرد؟ من بچم تبی نبود اما این سری عجیب بود.‌تازه بعد دوهفته ک‌ دکتر اومد مرخصش کنه ...

احتمالا از این ویروسیا گرفته خدا سرهیشکی نیاره دخترمنم میگرفت میدیدی یه هفته طول میکشید تبش چند روز قطع میشد دوباره شروع میشد یعنی هرماه ما چند بار باید میرفتیم دکتر