2777
2789
عنوان

پسرم تب داره می‌ترسم بخوابم تشنج کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 86 پست

با این دمایی که گفتین پسرتون تب نداره دیگه.

فاصله بین هر دوز استامینوفن هم تا بعدیش باید حداقل ۴ساعت باشه، اگه ۳-۲ساعت دیگه بازم تب داشت شیاف بذارین براش.ضمن اینکه دکتر پسر من همیشه میگه اینقدر براحتی پروفن ندین به بچه‌ها، اون واقعا تیر آخره توی تب حدود ۳۹درجه که هر کاری کردین پایین نیومده.

امیدوارم زودتر حال کوچولوتون خوب بشه و خودتون با خیال راحت حسابی بخوابین.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر بچه هایمن اجازه نداد . پیر شدم سر تب بچه .

با چندتا متخصص اطفال صحبت کردم.میذارم ی ربع بعد بچه میشه فرفره😁انگار نه انگار

در کل گفتن از هر۱۰۰۰۰کودک,فکرکنم۴تاشون دچار مشکل شدن باشیاف.واس همین تجویز نمیشه.اما بگفته خودشون واس بچه هاشون استفاده میکنن دکتروپرستارها(اینایی که من میشناسم)

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴
با این دمایی که گفتین پسرتون تب نداره دیگه.فاصله بین هر دوز استامینوفن هم تا بعدیش باید حداقل ۴ساعت ...

مرسی گلم چون من به بچه‌ام خیلی بروفن دادم سر دندون دردش الان تا  جایی بشه سعی می‌کنم ندم دیگه

عزیزم دست و صورتشو بشوره و پاشویه بدین

دمای خونه رو حتماااا متعادل کنید 

یه سیب بهش بدین بخوره

خودتون هم محض احتیاط نخوابید بهتره دیگه

دوستای نینی سایتی رو مثل خواهر دوست دارم اگه حرفی میزنم لحنم خوب نیست یا فک میکنی با منظور بدی گفتم لطفا ببهش و به دل نگیر قصد بدی ندارم🥲❤️    دو جمله بخوام بذارم امضام باشه اینه که...  زیبای من به خانواده ادمی که قصد داری باهاش ازدواج کنی به تک تک رفتار هاشون دقت کن اگه اون رفتارها رو اعصابت بود بعدا با همسرت هم به مشکل میخوری چون ایشون هم بچه همون خانواده ست و رفتار کردارش به اونا شبیه هستش همسر شما ادم متفاوتی از خانوادش در ۹۹ درصد مواقع نیست خودتو گول نزن 🙄خواهر عزیزم اگه اوضاع زندگی مشترکت خوب نیست و تو داری تمام تلاشتو میکنی ولی طرف مقابلت فقط نگاه میکنه یعنی حتما تو لایق ادمی بهتر از ایشونی و ایشون داره راه رفتنو برات باز میکنه! طلاق نه زشته نه ابرو ریزی هست و نه حرف مردم تورو خوشبخت و بدبخت میکنه برای خودت باش و برای خودت زندگی کن مردم تو براشون اهمیت نداری امروز درباره تو حرف میرنن و فردا درباره یکی دیگه  🥸🥸 درضمن بچه دار شدن نیاز به فکر کردن و سبک سنگین کردن داره عزیزم همینجوری سه چهارتا نزا لطفا🙄❤️
من خودمم همیشه با فاصله بروفن و استامینوفه می‌دادم این سری دکتر گفت اشتباهه فقط استامینوفر می‌تونی ب ...

وا چرا ؟ دختر من یکی دوسالش اینا بودنی ویروسی میگرفت تب زیاد میکرد دکتر میگفت همیشه استامینوفن وایبو پروفن رو باهم بده تا کنترل شه هر ۶ ساعت میگفتن ایبو پروفن بده هر ۴ ساعت استامینوفن

چه خوب من نمیدونستم .ممنون

البته من شیاف استامینوفن۳۲۵(لعنتی اندازه موشکه)و دیکلوفناک۵۰استفاده کردم،اصلا تاثیر نداشت

اما دیکلوفناک۱۰۰,یک سوم یا نصفش،میتونم بگم معجزه میکنه

کلا دیکلوفناک برای هرررررر دردی،دواست

تب،بدن درد،لرز،کوفتگی،گرفتگی ووو

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴

ترس نداره

ولی حواست باشه . عمیق نخواب

ساعت بذار و دوساعت دوساعت چکش کن

پارچه نمدار رو پشت گردن و روی شکمش بذار

شربت استامنیفون بده با توجه به وزنش. اگه فایده نداشت پروفن بده

شیاف هم زودتر اثر میکنه 

هر سری یکیش رو چرخشی انجام بده

هست تا دوره ش بگذره

منم خیلی نابود شدم تو این دوره ویروس

یا خودم تب داشتم یا پسرم 

ولی صبور باش 

و اینکه بروفن داروی خوبی نیست ترجیحا استفاده نکنید و با مراقبت تبش رو بیارید پایین بهتره سرخود ندین 

دوستای نینی سایتی رو مثل خواهر دوست دارم اگه حرفی میزنم لحنم خوب نیست یا فک میکنی با منظور بدی گفتم لطفا ببهش و به دل نگیر قصد بدی ندارم🥲❤️    دو جمله بخوام بذارم امضام باشه اینه که...  زیبای من به خانواده ادمی که قصد داری باهاش ازدواج کنی به تک تک رفتار هاشون دقت کن اگه اون رفتارها رو اعصابت بود بعدا با همسرت هم به مشکل میخوری چون ایشون هم بچه همون خانواده ست و رفتار کردارش به اونا شبیه هستش همسر شما ادم متفاوتی از خانوادش در ۹۹ درصد مواقع نیست خودتو گول نزن 🙄خواهر عزیزم اگه اوضاع زندگی مشترکت خوب نیست و تو داری تمام تلاشتو میکنی ولی طرف مقابلت فقط نگاه میکنه یعنی حتما تو لایق ادمی بهتر از ایشونی و ایشون داره راه رفتنو برات باز میکنه! طلاق نه زشته نه ابرو ریزی هست و نه حرف مردم تورو خوشبخت و بدبخت میکنه برای خودت باش و برای خودت زندگی کن مردم تو براشون اهمیت نداری امروز درباره تو حرف میرنن و فردا درباره یکی دیگه  🥸🥸 درضمن بچه دار شدن نیاز به فکر کردن و سبک سنگین کردن داره عزیزم همینجوری سه چهارتا نزا لطفا🙄❤️