2777
2789
عنوان

یکی بهم گف افغانی😒

| مشاهده متن کامل بحث + 1303 بازدید | 83 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس کشورهای دیگه هم حق دارن ایرانیها بیرون کنن اگه منفعتی براشون ندارن یا بهشون بی احترامی کنند

حداقل مفت خور نیستیم مشاغل اونا و اشغال نمیکنیم مثل خوره بیوفتیم به جونشون و تازه پروو و طلبکار هم باشیم!

این افغانیا تازگیا خیلی پررو شدن دلم میخواد دهن همشونو صاف کنم چه زن چه مرد فرقی نداره میخوام جرواجر ...

یبار اینجا یکی بهم گفت من میدونم تو افغانی هستی بخدا از پشت گوشی گریم گرفته بود گفتم از کی تا حالا به افغانی ها مسکن ملی میدن تاپیکامو نمی‌بینی، 

یبارم رفتم حرم زیارت زنه افغانی اومد جلو من جا زد🤐باهاش بحث کردم از آخر دوتا سیلی محکم به صورتش زد ترسیدیم هیچی نگفتیم دیگه

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
یعنی چی الان خیلی از ایرانیها تو کشورهای دیگر زندگی میکنن اون رو هم باید بگن مهمون ناخونده یا چون اي ...

خیر عزیزم کشور ما هزاران مشکل داره ایرانی های ما که کشور های خارجی میرم با باید پول فراوان سرمایه گذاری کنن یا تحصیلات بالا داشته باشن که اون کشور ها قبولشون کنن حالا افغانی ها چی دارن برا کشور ما ؟هیچ

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران
نه متاسفانه این ایرانیا هستن دارن شبیه افغانیا میشن

من افغانی زیاد دیدم شبی ایرانی

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

چقدر افغانی تو سایت زیاد شده اینجا هم زیرپوستی از خودشون تعریف میکنند

دقیقااااا 

تابلوعه افغانین وگرنه این همه پافشاری رو اینکه آی شما ام میرید خارج پس با شما ام اینطوری رفتار کنن اصلاااا منطقی نیس

صفا باشه عشق باشه😌📿 شری💍🤍

چون باهاشون وصلت میکنن یا پدری یا مادری ایرانی میشن دیگه

وای توروخدا نگین پس فردا ازین ادعا ها میکنن😶

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

ولی حق ندارن بهشون بی احترامی کنن هیچ کس حق نداره چون فکر میکنه یه تخصص داره یا هنری داره بخودش اجاز ...

شما چرا انقدر هوادارشونی؟؟؟

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا