2777
2789

تازه اومدم جایی واسه کار 

همزمان با من چند نفر دیگه هم استخدام کرده 

که ببینه کدوم خوب هستیم 

رو هوا هستم 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین ک‌فارغ التحصیل بشم زودتر و برم سرکار

ی عالمه وام باید بگیرم

ی مقدار هزینه پکیج کنکور ارشد/ی مقدار اموزش رانندگی/پس انداز برا ماشین خریدن/و تمدید فیلرای صورتم

برا همین زوودتر باید کارای فارغیم انجام بشه و‌ دوشیفت کار کنم

اره سیسی مستقل بودن سرویس میکنه ی دخترو😬😂

همه گفتن نَ ولی من کردم😎✌🏻

احساس میکنم تو زندگی مشترکم گیر کردم، نه اونقدر بده که جدا شم و پشیمون نشم ، و نه اونقدر خوبه که ارامش داشته باشم

حس میکنم هرکاری میکنم بازم برای همسرم کافی نیست، دائم منو مقصر میدونه تو هر بحثی 

و من عادت کردم خودمم حس میکنم کافی نیستم

عاشقمه برام خیلی کارا کرده و میکنه، کافیه یه کم مریض بشم میخواد خودشو بکشه انقد حالش بد میشه واسم، تا میتونه برام خرج میکنه و قربون صدقه و ... ، ولی تو مسائل عمیق اصلا توجهی به خواسته هام نداره و با هر مشکل کوچیکی فاصله زیادی میگیره 

حَسبی الله💫🍃
نگران اوضاع تحصيلیمم یکمو نگران عروسک لبوبو😂🥲 ک کدومش درمیاد🤣💅🏻۲۰سالمه اونقدرام بچه نیستم ولی خ ...

خوشبحالت🥹💚

برام حاجت روا شدنم یه صلوات بده🍀💚

جراحی فک 

تو رو خدا دعا کنید انشالله همین روزا جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دندونام و لثه هامو از دست ندم و پول جراحیمو خدا برام برسونه 😭 

شغل پیدا کردن

تو رو خدا دعا کنید من و عزیزانم خیلی زبر و زرنگ و باهوش باشیم و انشالله من و عزیزانم همین روزا شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا نصیبمون شه و بریم سرکار و خیلی زود رسمی شیم 😭