2777
2789
عنوان

یکی بهم گف افغانی😒

| مشاهده متن کامل بحث + 1303 بازدید | 83 پست
من افغانی زیاد دیدم شبی ایرانی

ولی افغانیا حالت چشماشون و گونه هاشون یه جوره دیگه هست کمتر به ایرانیا شبیه هستن 

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

چی رو با چی مقایسه میکنید اکثرا با پول میرن یا با بورسیه تحصیلی میرن .قانونی میرن نه غیر قانونی

عزیزم  خیلی از ما ایرانی ها هم  کیلومتر هارو طی می کنن از مرزها غیر قانونی رد میشن میرن اونجا میشن پناهنده بعضیاشون قبول میشن و بعضیا دیپورت ولی ایران پناهنده قبول نمی کنه همین و افغانیا تو کشور ما دو دسته قانونی و غیرقانونی دارن خیلی هاشون دیگه با ایرانیا ازدودج کردن و رسما ایرانی محسوب میشن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یبار اینجا یکی بهم گفت من میدونم تو افغانی هستی بخدا از پشت گوشی گریم گرفته بود گفتم از کی تا حالا ب ...

وای نابود بشن انشاالله واسه دو قرون پول حاضرن هر گ و هی بخورن انقد بی صفت و بی وجدانن

پرشیا سفید سوار من تا ابد قلبم برای تو❤

ی روز من و دوستم گیره روسری رو کنار روسری زدیم 

تو خیابون یکسره می گفتن ببخشید شما لبنانی هستین 

دیگه هیچ وقت اونجوری روسری نبستم 

خیلی به ایرانی بودن خودم می بالم خدا رو شکر ایرانی ام

دقیقااااا تابلوعه افغانین وگرنه این همه پافشاری رو اینکه آی شما ام میرید خارج پس با شما ام اینطوری ر ...

از تابلو هم یه چیزی اون طرف تر.جالب میان تو سایت ایرانی علیه خودمون نظر میدن

وای توروخدا نگین پس فردا ازین ادعا ها میکنن😶

بابا دیدم ک میگم کودن زیاده باهاشون وصلت میکنه

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

ما تو یکی از شهر های اطرافمون رفته بودیم طرف زاررررر میزد ک افغانيه هااا همه هم میدونستن، ولی ی زبونی رو انقد خوب یاد گرفته بود ک میگفتی این همونجا ب دنیا اومده، فک کنم سیستانی حرف میزذ، اصلا پشمام ریخته بود

ولی افغانیا حالت چشماشون و گونه هاشون یه جوره دیگه هست کمتر به ایرانیا شبیه هستن

اره،خودشون فک میکنم شبیه کره ای هان🤣🤣

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

بابا دیدم ک میگم کودن زیاده باهاشون وصلت میکنه

واقعا که😑انشالله برن کشور خودشون

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

ما تو یکی از شهر های اطرافمون رفته بودیم طرف زاررررر میزد ک افغانيه هااا همه هم میدونستن، ولی ی زبون ...

گلم سیستان و افغانستان یکی بودن فقط جدا شدن

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

وای نابود بشن انشاالله واسه دو قرون پول حاضرن هر گ و هی بخورن انقد بی صفت و بی وجدانن

اره دیگه بخدا زنه پیر بود ولی میدیدی چقدر سلیطه بود دختر پشت سریم با من هم صدا شد گفت چرا جا زدی تو صف چایخانه حضرت بودیم، میخواست خودشو بکشه،بعدا واسه داداشم تعریف کردم یه سری تکون داد ته دلش گفت خاک تو سرت🤣 پرتش میکردی بیرون از صف زنه رو

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺

طرفدار حقوق افغانی ندیده بودیم که توی این تاپیک دیدیم!

عجب

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا