2777
2789
عنوان

یکی بهم گف افغانی😒

| مشاهده متن کامل بحث + 1303 بازدید | 83 پست
کتکش میزدی وزه رو😂😂😂

ترسیدم دختر😂،از آخر دید ما ساکت نمیشیم هی غر میزنیم دوتا سیلی محکم به خودش زد منو دختر پشت سریم سیخ وایستادیم 🤐🤐🤐🤐😳😳😳😳😳😳😳

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
عزیزم خیلی از ما ایرانی ها هم کیلومتر هارو طی می کنن از مرزها غیر قانونی رد میشن میرن اونجا میشن پ ...

خیلی نه ! تعداد اندکی اونم پناهنده میشن نه اینکه گله ای از مرز رد بشن بعد علیه خودمون اینطوری حرف بزنند حداقل حرمت میزبان بودنمون رو نگه دارند همه جا مرزها رو روشون بستند

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما چرا انقدر هوادارشونی؟؟؟

من طرفدار کسی نیستم فقط همونطور که دوس داریم بقیه بهمون احترام بذارن باید حداقل احترام بقیه داشته باشیم لازم نیست دوستشون داشته باشیم فقط بی احترامی کردن نشونه بی فرهنگی یه جامعه است نژاد پستی و خود برتربینی این کشور داغون کرده اونی هم تخصص و هنری داره ول میکنه میره بعد دم از ایرانی بودن میزنه بجا اینکه کشورش آباد کنه خیرش فقط به بقیه میرسه  مشکل ازخودمونه با توهین به  بقیه مشکل حل نمیشه 

الحمدلله کَما هُوَأهلُه
ولی حق ندارن بهشون بی احترامی کنن هیچ کس حق نداره چون فکر میکنه یه تخصص داره یا هنری داره بخودش اجاز ...

هرکسی بی اجازه جایی بره خودش میخواد بهش بی احترامی بشه

مگه ایرانی های غیرمجاز رو تو آمریکا دستگیر نکردند با دستبند و زنجیر فرستادن پاناما که از اونجا دیپورت بشن تهران

افغانی ها هم همینن

والا کسی دعوت نامه براشون نفرستاده که الان احترام و تکریم هم بخوان خودشون قاچاقی اومدن ،خداروشکر کنن که اینجا دستگیر نمیشن همینجوری رد مرز میشن

ورود غیر قانونی به هر کشوری قانونا جرمه اینا هم مجرمن،مجرم هم نمیتونه بخاطر جرم و اشتباهی که کرده توقع احترام و تکریم داشته باشه

خیلی نه ! تعداد اندکی اونم پناهنده میشن نه اینکه گله ای از مرز رد بشن بعد علیه خودمون اینطوری حرف بز ...

بخش عمده اش تقصیر مدیریت کشور خودمونه ما خیلی کارگر اتباع داشتیم که می گفتن به مامورای مرزی ۲۰ میلیون پول میدن سال ۱۴۰۱ این مبلغ بود و میان داخل هر کشور دیگه مرزشو کنترل نکنه همینه نتیجه اش حتی اروپا داره به ایران تذکر میده مرزتو ببند چون اینا از ایران رد میشن میان😶😶