2777
2789

شوهرم  اینجا با برادرش شریکه مام خونه پدرشوهرم تا ی ساختمون زندگی میکنیم خیلی اذیت میشیم حالا شوهرم میگه میخوام برم از شمال برم اردبیل اونجا واسه خودم تنهایی کار شروع کنم اونجا زندگی کنم 

منم از یک طرف به خاطر دور بودن از خانوادش و مشکلاتی که داریم راضیم از یک طرفم میگه نه ت این شرایط نمی‌تونیم دیگه میخوریم زمین بشینیم سرجامون نمی‌دونم باید چیکار کنم 

شما جای من بودید می‌رفتید از صفر شروع کنید 

بری اونجا چیزی از دست ندادی نهایت برمی‌گردی خونه مادرشوهر 

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙   مامان آینده  علی اکبر و ابراهیم اگر خدا خواست بچه آخری علی اصغر 😅                                                              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار همسرم چی ؟؟

کار همسرت چیه مگه

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙   مامان آینده  علی اکبر و ابراهیم اگر خدا خواست بچه آخری علی اصغر 😅                                                              

منم دارم به همین موضوع فکر میکنم 

ما توشهر جدید به سوئیت کوچولو داریم که الان دست مستاجره رو اون خیلی حساب باز کردم 

🌷امضام حتمن خونده بشه🌷                              کانال روز مرگی تو ایتاhttps://eitaa.com/joinchat/833946801Ca71aece628 خوشحال میشم ب جمعمون بپیوندید😍🥰

پخش مواد غذایی

یعنی پخش مواد غذایی کاریه که دیگه نمیشه گیر بیاره ؟

عزیزم دیوار پر از کار هست

ما اونم نداریم آخه

یکم سخت میشه ،مستاجری خیلی سخته 

بچه داری ؟

🌷امضام حتمن خونده بشه🌷                              کانال روز مرگی تو ایتاhttps://eitaa.com/joinchat/833946801Ca71aece628 خوشحال میشم ب جمعمون بپیوندید😍🥰