2777
2789
عنوان

شما باشید ناراحت میشید

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 54 پست
البته به نظرم کار درستش این بود دعوت میکردن و از اول میگفتن قرار به این برنامه هست و اگر کسی ناراصی ...

بله اگه دعوت میکردن شاید حتی مادرم اینا نمی‌رفتن چون ماه رمضانه و روزه هستن 

ضمن اینکه میگم قبلا هم همچین مراسمی داشتن و به میل مهمانها نبوده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کامنت هاتو خوندم کاملا حق دارید دلخور باشید به خصوص اگر مادر زنداداشتون بیاد مراسم به هرحال خواهرای ...

به خدا مثلا ۱۰۰ تومن پول بخوان از خواهرام میگیرن و خواهرام با روی باز میدن و خورد خورد پس میگیرن 

عروسشون هستی و اونا باید خودشون رو با تو وفق بدن نه اینکه تو خودتو باب میل اونا کنی باید به عقایدت ا ...

عزیز همینکه جلوشون چادر نمیزنم و مانتویی هستم  به خونم تشنه هستن 

دیگه تولدا پیش کش برام اونا مهم نیستن که اگر بودن حتما انجام میدادم 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

عزیزم خب وقتی هر گرفتاری داری از یه نفر کمک میخوای و کمکت می‌کنه یعنی نباید یه کم احترامشو نگه داری؟ ...

خیلی در تضاد اخه باهم!!! بعدش هم‌ نباید وقتی کمکی میشه بعدش متوقع شی و انتظار داشته باشی طرف آدمت بشه که… بازم تاکید میکنم این دو‌ موضوع در تضاد بودن

زخم هایم را دوست دارم. آنها شاهدان اصلیم هستند که چطور شجاعانه زندگی کردم …
نمیدونم والا ماک از دل وزندگی طرف خبر نداریم شاید مشکلی بینشون هست، حالت کلیشو گفتم من که هرکسی اخت ...

نه اصلااا مشکل خاصی بینشون نیست 

فقط همین مشکل مشروب هست که اونم شده تو مراسم خواهرام بودن و چیزیم نگفتن بهشون 

نه اصلااا مشکل خاصی بینشون نیست فقط همین مشکل مشروب هست که اونم شده تو مراسم خواهرام بودن و چیزیم نگ ...

خب ببین این احتمال هم هست که داداشت اینا متوجه شدن که اینا ناراحتن ازین موضوع مشروب ،واینبار نخواستن دعوتشون کنن که یوقت ناراحت ومعذب نشن اینم درنظر بگیر

ظاهرا اون طور که استارتر میگه خواهراش خیلی هواشونو دارن الله و اعلم🤷

به خدا شده از دهن خودشون لقمه میگیرن میزارن دهن برادرم چون سنش کمتره خیلی دوستش دارن 

خونه ای که نشسته بهش دادن بدون اجاره بشینه اونم دور از خانواده شوهر 

زن داداشم سر کار می‌ره بچشو نگه میدارن براش و ..

به خدا مثلا ۱۰۰ تومن پول بخوان از خواهرام میگیرن و خواهرام با روی باز میدن و خورد خورد پس میگیرن

حالا فعلا چیزی نگید برید ببینید چه خبره بعد دلخوریتو مستقیماً بدون دعوا و منطقی بهشون بگید حرفاشونو اگر تند جواب دادن یا دلیل مسخره و از سر باز کن اوردن دیگه خودتونو خسته نکنید و بیشتر از این کشش ندید چون مشخصه برادرتون مشکلی با این قضیه نداره و اگر شما دعوا هم راه بندازید فقط ارزش خودتونو میارید پایین باهاشون سرسنگین بشید

بله اگه دعوت میکردن شاید حتی مادرم اینا نمی‌رفتن چون ماه رمضانه و روزه هستن ضمن اینکه میگم قبلا هم ه ...

خوب پس بیخیالش بشین 

درکت میکنم 

اما اونا میخوان حرف و حدیثی پیش نیاد 

شماهم که خودتون مشتاق رفتن نیستید 

پس همون بهتر دعوت نکردن تو رودربایستی نیفتین 

بزارین خودشون با خودشون خوش باشن 

شماهم دوست نداشتی نرو بگو به احترام مادرم نیومدم یا این مراسمو به این سبک نمیپسندم

ولی ویگه باقی خواهرات که دعوت نبودن هدیه ندن به بچش پرو نشن 

من بجات بودم خوشحال میشدم مراسمی که به میلم نیست دعوت نکنن سبکترم و دست من بالاست 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

خیلی در تضاد اخه باهم!!! بعدش هم‌ نباید وقتی کمکی میشه بعدش متوقع شی و انتظار داشته باشی طرف آدمت بش ...

اصلااا بحث این نیست توقع کنن طرف ادمشون بشه 

ولی وقتی همچین مراسمی میگیری نباید دعواشون کنی وقتی هفته ای یه بار حداقل خونشون میری و حتی تا چند روز میمونی؟؟؟

مثلا من خودمم ادم مذهبی هستم وبدونم جایی مهمانی مشروب ابنا میخورن اصلا خودم نمیرم حتی اگر دعوت باشم

اونام احتمالا معذب بودن اینام گفتن خب دعوت نکنیم ناراحتی نداره بنظرم

عزیز همینکه جلوشون چادر نمیزنم و مانتویی هستم به خونم تشنه هستن دیگه تولدا پیش کش برام اونا مهم نیس ...

جدا از مسئله خودتون و خانواده شوهرتون سعی کنید برای بچتون و دوستاش جشن جدا بگیرید چون اینجور که شما تعریف میکنید به نظرم اصلا به بچتون خوش نمی‌گذره جشنش گناه داره بچه 

واقعا سخته با همچین خانواده سر کردن