2777
2789
عنوان

شما باشید ناراحت میشید

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 54 پست
خانومش هم فقط همین برادر رو داره خانواده منم یه مقدار ناراحت شدن که چرا دعوت نشدن

خب ناراحتی نداره میرفتن هم زهر خودشون میشد هم داداشت ، روم راست پایه نیستن خب ماهم دعوت نمیدیم هرکس با دل ما راه نباشه

زخم هایم را دوست دارم. آنها شاهدان اصلیم هستند که چطور شجاعانه زندگی کردم …

دیگ مراسم خودشونه خودشون میدونن کی دعوت کنن کیو نکنن

الان دیگ مثل قدیم نیس ی عروسی میگرفتن عالموآدمو دروهمسایه ودوست وغریبه دعوت میکردن الان فرق کرده هرکی باهرکی اوکیه دعوتش میکنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانواده شوهر من مدهبین هر جشنی یا هروسی میرن تا مدتی بعد هی به طرف میفهمونن که اشتباع کردی اهنگ گذاش ...

عزیزم خواهرای من اینطوری نیستن 

با کت شلوار و روسری میشینن 

با اهنگ و رقص هم هیچ مشکلی ندارن 

فقط با مشروب یه کم مشکل دارن

عزیزم آخه همه گرفتاریاشون به دست خواهرام حل میشه همیشه پول بخوان از خواهرام میگیرن بچه رو بخوان جایی ...

چه ربطی داره به سبک زندگی ؟

زخم هایم را دوست دارم. آنها شاهدان اصلیم هستند که چطور شجاعانه زندگی کردم …
خانواده شوهر من مدهبین هر جشنی یا هروسی میرن تا مدتی بعد هی به طرف میفهمونن که اشتباع کردی اهنگ گذاش ...

عروسشون هستی و اونا باید خودشون رو با تو وفق بدن نه اینکه تو خودتو باب میل اونا کنی باید به عقایدت احترام بذارن اشتباه از خودت بوده که از اول اونجور که میخواستن بودی 

اگر خیلی سخته اینجور مواقع دوتا جشن بگیر یکی با خانواده خودت یکی با خانواده شوهرت

عزیزم خواهرای من اینطوری نیستن با کت شلوار و روسری میشینن با اهنگ و رقص هم هیچ مشکلی ندارن فقط با مش ...

اوکی اونم من خودم مشکل دارم حق میدم بهشون خانواده شوهر من یه لول سختگیرترن با همون کت شلوارم مشکل دارن 

حتی زنا برن تو سالن جدا باغ به دور از مردا برقصن مادرشوهرم هی فوششون میده زیر لب 

برا تولد دخترم برا دخترم چادر نماز میخره یا چادر مشکی کلا یکم تند روهه 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

عزیزم خواهرای من اینطوری نیستن با کت شلوار و روسری میشینن با اهنگ و رقص هم هیچ مشکلی ندارن فقط با مش ...

البته به نظرم کار درستش این بود دعوت میکردن و از اول میگفتن قرار به این برنامه هست 

و اگر کسی ناراصی بود خودش نره 

ولی اون وقت زن داداش هم نبایستی ناراحت بشه از نرفتن بزرگترا 

ولی اینکه جتما دعوت کنند و اونم به میل مهمونا باشه شاید خواسته زیادیه

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

والا اونم عمه ای که وقتی میاد اندازه کل مهمان ها هدیه میاره حتی بیشتر منظورم اینه اینقدر طرفو دوست د ...

کامنت هاتو خوندم کاملا حق دارید دلخور باشید به خصوص اگر مادر زنداداشتون بیاد مراسم 

به هرحال خواهرای شما وقتی تو سختیا کنار برادرتون و خانوادش بودن حداقل حقشون اینه تولد برادرزاده دعوت بشه