2777
2789
عنوان

شما باشید ناراحت میشید

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 54 پست
خوب پس بیخیالش بشین درکت میکنم اما اونا میخوان حرف و حدیثی پیش نیاد شماهم که خودتون مشتاق رفتن نیستی ...

من مشکلی با سبکشون ندارم برا همین دعوت شدم عزیزم 

زن داداشم میگه یه کیک میگیرم میریم خونه مامان اینا و تمام تا هدیه هاشونو بدن😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با این اوصاف همین که خواهرتون رو لایق یک دعوت هم ندونستن انتهای بی احترامیه

دقیقا خواهرام برا همین ناراحتن که تو همه سختی‌ها فقط از ما کمک می‌خوان نه خانواده خانومش بعد اینطوری با ما رفتار شده که حتی لایق دعوت هم نبودیم

آخه چی بگیم بهشون دیروز خواهر کوچیکم گفته چرا ما دعوت نیستیم و ...گفتن خب اگه میخوای تو هم بیا

نه الان چیزی نگید اما بعد از مراسم باهاش صحبت کنید بگید دلخور شدید اگر گفت من که گفتم بیاید توضیح بدید که این تعارف زورکی به درد خودش میخوره

نه الان چیزی نگید اما بعد از مراسم باهاش صحبت کنید بگید دلخور شدید اگر گفت من که گفتم بیاید توضیح بد ...

دقیقا همچین تعارفی به درد خودشون میخوره 

به نظرت من خودم چون با برادرم صمیمی تر هستم قبل مراسم بهش چیزی نگم؟

دقیقا همچین تعارفی به درد خودشون میخوره به نظرت من خودم چون با برادرم صمیمی تر هستم قبل مراسم بهش چی ...

نه چیزی نگو چون حتی بگی اگر دعوت هم کنند اون دعوت کردن و اومدن خواهرت ارزشی نداره چون از سر اجبار دعوت کردن و یک جورایی تو عمل انجام شده گذاشتین شون بعد مراسم بگیر و خواهرتون هم دیگه خیلی بها نده بهشون 

نه چیزی نگو چون حتی بگی اگر دعوت هم کنند اون دعوت کردن و اومدن خواهرت ارزشی نداره چون از سر اجبار دع ...

طفلی خواهرام میگن عیبی نداره ما به خاطر برادر و بچه برادرمون هر کاری براشون میکنیم 

باورت میشه پارسال هم تولد زنونه گرفته بود تو خونشون و نمی‌خواست خواهرامو دعوت کنه و وقتی برادرم فهمیده بود زن داداشم مادر خودشو گفته و قراره خواهر و مادر برادرمو نگه ناراحت شده بود و با بحث و ... خواهرامو مادرمو دعوت کردن 

با اینکه تو مجلس زنونه دیگه بحث مذهبی بودن و ... نیست که اصلا