2777
2789
عنوان

شما باشید ناراحت میشید

724 بازدید | 54 پست

برادرم برای تولد بچش باغ گرفته با کلی بریز بپاش و ...

چند تا دوستاش و دعوت کرده با منو همسرم ولی بقیه خواهرام و مادرمو دعوت نکرده 

دلیلش هم اینه که اونا مذهبین و اینجور مراسم مناسبشون نیست و از اون طرف گفته بود از خانواده خانومش هم فقط برادر و زن داداش خانومش دعوت هستند 

البته خانواده خانومش اصلا مذهبی نیستند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه ناراحتی نداره 

اونا که تیپشون متفاوته وقتی بیان خودشون اذیت میشن و دیدم تا مدتی ناراحتی پیش میارن 

تکر بخوان ناراحتی پیش نیاد هی باید جشنو به میل اونا پیش ببرن 

پس در هرصورت حرفیش میاد 

نیان بهتره 

حالا سال ویگه یا وفتی دیگه اونا رو بگن 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

نمیدونم چی بگم 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

حالا امروز از دهن زن داداشم پرید که مادرشم قراره بیاد 

تا امروز میگفتن همه سن پایین و جوان هستند و برای همین بقیه دعوت نشدند ولی امروز که فهمیدم مادر زن داداشم هم میاد حس بدی پیدا کردم

چی بگم؟آدما اگه مراعات همو بکنن قطعا از معاشرت با هم لذت میبرن.ولی اگه هر طرفی بخواد عقایدشو بکنه تو ...

عزیزم قبلا هم همچین مراسمی گرفته بود و مشکل خاصی ایجاد نشده بود با اینکه همه دعوت بودن

خانواده شوهر من مدهبین هر جشنی یا هروسی میرن تا مدتی بعد هی به طرف میفهمونن که اشتباع کردی اهنگ گذاشتی اشنباه کردی لباس زناتون فلان بود اشتباه کردی رقصیدی اشتباه کردی....

همه رو سابیدن بخدا 

خوب ادما هم ترجیح میدن دعوتشون نکنن تا بخوان غر غرهاشونو تحمل کنند 

من که تولد بچه هام هربار دعوت میکنم انگار دور از جون روضه هست از ترسشون اهنگ نمیزارم و خودشونم با چادر سیاه میان و میرن 

در نهایت من عادت کردم و اسیرم و افسرده شدم باهاشون 

شاید بعضیا نخوان اینطو باشن بهشون حق میدم

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

عزیزم قبلا هم همچین مراسمی گرفته بود و مشکل خاصی ایجاد نشده بود با اینکه همه دعوت بودن

مطمئنی مشکلی ایجاد نشده بود؟

چون من مشابه این قضیه برام اتفاق افتاده.

کلی اعصاب خردی پیش اومد ولی بعنوان میزبان مجبور شدم مدیریت کنم و نذارم کسی بفهمه چه خبره.

هم سن مادر زن داداشم هستند

خب فعلایزی نگو اما اگر رفتی دیپی مادر زنداداشت اومده حق داری گلایه کنی 

به هرحال عمه و مادربزرگ غریبه نیستن بگی چون عقایدشون فرق داره دعوت نمیکنم

استارتر البته اگر مادر و خواهرت ادمایی هستن که دخالت میکنن یا گیر میدن که چرا مراسم اونجوریه حق با زنداداشته

نه ناراحتی نداره اونا که تیپشون متفاوته وقتی بیان خودشون اذیت میشن و دیدم تا مدتی ناراحتی پیش میارن ...

عزیزم آخه همه گرفتاریاشون به دست خواهرام حل میشه همیشه 

پول بخوان از خواهرام میگیرن 

بچه رو بخوان جایی بزارن پیش خواهرام میزارن و ...

حتی خواهرام برای تولد بچش هدیه در حد یه تومن یا مثلا پارسال طلا دادن