2777
2789

من طبق پریودی رفتم سونو۷هفتم بود ولی گفت یکیش۶هفته و۴روزه ک تشکیل شده اون یکی۵هفته و۴روزشه شاید دیگه تشکیل نشه،امکانش هست رشد کنه یا نه؟؟سونو رو هم میزارم نگاه کنید

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به قول صائب تبریزی:《آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...》خلاصه که اینقدر غصه نخورید بالاخره خوب میشه،قشنگ میشه،میرسیم،میبینیم،میخندیم :)پسرم تو"دوست داشتنی ترین"خلق خدایی...!(آقا هاکان)

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به قول صائب تبریزی:《آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...》خلاصه که اینقدر غصه نخورید بالاخره خوب میشه،قشنگ میشه،میرسیم،میبینیم،میخندیم :)پسرم تو"دوست داشتنی ترین"خلق خدایی...!(آقا هاکان)

یعنی واسه کسی پیش نیومد ک جواب ندادین؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی نرماله اون یکی احتمالا رشد نکنه باز سه چهار هفته دیگه برو. رو دو قلو هم اصرار نکن. مشکلاتش زیاده از ریسک زایمان زودرس بگیر تا عقب افتادن درسا و مشکلات مالیشون. توکلت به خدا باشه خیر سر راهت بیاره آمین. 

یکی نرماله اون یکی احتمالا رشد نکنه باز سه چهار هفته دیگه برو. رو دو قلو هم اصرار نکن. مشکلاتش زیاده ...

انشالله که هرچی خیره برام پیش بیاد عزیزم

اگه قسمتم باشه بهم میبخشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40