2777
2789
عنوان

واقعا چقد بی ارزشن

94 بازدید | 3 پست

این دخترایی که آویزون پسرا میشن در صورتی که قصدشون جدی نیست

دختر داییم میگفت خوش به حال فلانی، دوست پسرش گرفتش

خاک بر سر من😐😐😐

گفتم تو ۱۶ سالته، الان مگه وقته ازدواجته که نشستی حرص میخوری 

میگه نههه همینجوری میگم😐

گفتم تو امسال میری کلاس دهم و دیگه بحث کنکور و آینده 

این چیزا آخر عاقبت نداره  

بچسب به درس آیندتو بساز بعد برو دنبال ازدواج

هر چیز وقتی داره... خلاصه که حالم از شخصیت پستش بهم میخوره 

همش پیکمی بازی در میاره تا یکی بگیرش ...

دوسپسر داره ولی باز تو همه مراسما جلب توجه میکنه برا بقیه

مثلا بچه گونه حرف میزنه یا قیافه شو لوس میکنه

شمام از این موارد ببینین بدتون میاد؟ 

الان اونایی که اینجورین میان میگن 

نه برام مهم نیست و به منچه و زندگی خودشه و ...🤢😑

بسیار مهربون و مودب هستم.... اون روی بی ادبمو فقط پسرای سایت میبینن 🎀🎀🎀🎀 پرنسسای نادون درخواست ندین...درخواست بدین هم فقط ناسزا خواهید شنید😈😼.... پشت کنکوری سال اول هستم ، به عشق پزشکی موندم🩷 از اینکه به دهم یازدهمی های کنکوری کمک کنم لذت میبرم...😘🌱

حالم بهم نمیخوره شاید شخصیتش اینجوری باشه شاید همینجوری بزرگ شده باشه ولی اویزون شدن به پسرا رو دون شخصیت یه خانوووووم میدونم حالا هر کی دوس پسر همسر برادر ، فقط اویزون بابا باید باشی عشق اول و اخر خیلی هم حال میده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالم بهم نمیخوره شاید شخصیتش اینجوری باشه شاید همینجوری بزرگ شده باشه ولی اویزون شدن به پسرا رو دون ...

تو ۱۵ سالگی؟

اونم بعد چندتا پسر مختلف

هر ۶ ماه یه بار عوض میکنه

بسیار مهربون و مودب هستم.... اون روی بی ادبمو فقط پسرای سایت میبینن 🎀🎀🎀🎀 پرنسسای نادون درخواست ندین...درخواست بدین هم فقط ناسزا خواهید شنید😈😼.... پشت کنکوری سال اول هستم ، به عشق پزشکی موندم🩷 از اینکه به دهم یازدهمی های کنکوری کمک کنم لذت میبرم...😘🌱