2777
2789

سلام ببخشید خانوما من همیشه خواننده و بیننده بودم تو سایت ولی الان واقعا نیاز بود که وارد سایت شم و تاپیک بزنم و سوالمو بپرسم من ۳۷ هفته و ۲ روزمه دیروز سونو وزن دادم ۳ کیلو و ۱۰۰ گرم بود دخترم میخوام هفته دیگه ینی تو ۳۸ هفته زایمان کنم واقعا شرایط روحیم داغونه خیلی داغون 

الان هرکی بیاد میگه نگهش دار و تحمل کردی  و اینا ولی واقعا نمیتونم ازتون عاجزانه کمک میخوام پیاده روی دارم روزانه کار خونه ام میکنم ولی درد ندارم یه ورزشی چیزی بگین من دهانه رحمم باز شه توروخدا خسته شدم درضمن من شدیدا درد کشاله ران و احساس تیرکشیدن و سوراخ بودن واژن دارم توروخدا کمکم کنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همینجوری دردتون گرفت ینی؟کار خاصی نکردین؟من بچه اولمه ۱۹ سالمه تجربه ندارم

من صبحش با همسرم ر، ا، بط، ه داشتم، عصرش رفتم ماما خصوصی بگیرم، گفتم بیا ماینه کنم، گفت پنج سانت بازه رحمت🤦‍♀️

هیچ دردی ام نداشتم 

به زور بردن زاوندنم😂

هر جا هوا مطابق میلت نشد برو، فرق تو با درخت همین پای رفتن است🌲🌲🌲

رفته مسافرت جوابمم نمیده اخه

خب یه دکتر دیگه

نگران نباش ، فوقش سزارین میکنی

صد برابر بهتر از طبیعیه

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی

عزیزم بزار بچه تو‌موقع خودش بیاد 

همین یکی دوهفته کای کلی رو‌وزنش میاد یه بچه تپلی تر خواهی داشت 

بچه من 36هفته به دنیا اومد خیلی ریزه میزه بود 

روزای اول سختم بود

۱۴۰۳/۶/۱۹✓میشه لطفاً دعا کنین از شر مادر شوهرم راحت بشم؟! تا همین امسال توروخدا 💔😔شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراس. دعا کنین از دستش راحت بشم به زندگیم آرامش برگرده🙂

رفته مسافرت جوابمم نمیده اخه

درکت میکنم من30 هفته ام چنان فشاری روم هست خدا میدونه شبا خواب ندارم روزا خسته وبی حوصلم از اونور احساس خفگی تو خواب دارم 

ی وضعیم ک خدا میدونه هنوز ویار بارداری اذیتم میکته 

ولی بازم تحمل میکنم 

عزیزم سعی کن آروم باشی میدونم درد داری ولی خودتو آروم کن قرآن بخون با نی نی یکم حرف بزن 

باید صبور باشی بازم