2777
2789
عنوان

کسی که قبلا دوسم داشت

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 45 پست

خب محال نکردی اونم دیگه روش نمیاد خودشو نشونت بده یجایی هم که اتفاقی ببیندت دیگه ولکنت نیست اینقدر بهت خیره میشه بلکم ازت یه اشاره ایی چشمکی دریافت کنه که بعدش روش دوباره باز شه و یه حرکتی بزنه

با تو ولی تنها....

خب محال نکردی اونم دیگه روش نمیاد خودشو نشونت بده یجایی هم که اتفاقی ببیندت دیگه ولکنت نیست اینقدر ب ...

اوه ممنونم وای من وقتی میبینمش انقدر رومو اون ور میکنم و محلش نمیدم که حتما فکر میکنه ازش متنفرم باید رو ترسام پا بزارم نگاش کنم 

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اوه ممنونم وای من وقتی میبینمش انقدر رومو اون ور میکنم و محلش نمیدم که حتما فکر میکنه ازش متنفرم بای ...

آره ولی تابلو بازی درنیار که فردا روز بهانه بیاره ازت سواستفاده کنه در کل اگه دیدی پسری با جنبه و رفتارش مردونه است چراغ سبز نشون بده ولی اگه دیدی خوب نیست سمتش نرو که بعدها آسیب نبینی

امیدوارم زندگی به کامت باشه

با تو ولی تنها....

۳ سال دنبالت بود محل ندادی بعد عاشق چیش شدی دقیقا؟

عاشقش بودم باور نداشتم ولی  وقتی رفت فهمیدم نداشتنش چقدر سخته من از بس بهم عشق میداد خودمو گم کرده بودم 

الانم بهش حق میدم ازم متنفر باشه بیخیالش شدم  جایی که باشه نمیرم که منو نبینه و عذاب نکشه براش ارزوی خوشبختی دارم 

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁
عاشقش بودم باور نداشتم ولی وقتی رفت فهمیدم نداشتنش چقدر سخته من از بس بهم عشق میداد خودمو گم کرده ب ...

ایوبم ۲سال پیجور یوسف بود بعد بیخیالش شد😁،هرچی صلاحته پیش بیاد 🙏

کاربر آقا هستم،کاربری دست دونفره ،روزا خودمم،شبا خودشم

ایوبم ۲سال پیجور یوسف بود بعد بیخیالش شد😁،هرچی صلاحته پیش بیاد 🙏

ممنونم🌹🌹

اره لر پیدا کن هیچی جز خودتون نمیتونه تحنلتون کنه چی میگی هااا مگه لرا چکارت کردن یادت ندادن راجب قوم های متمدن کشورت بد صحبت نکنی تو رو کسی نمیتونه تحمل کنه که اینقددد بی ادبی دفعه دیگه راجب هیچ قومی نظر نده برو یکیم پیدا کن تحملت کنه

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد

اره لر پیدا کن هیچی جز خودتون نمیتونه تحنلتون کنه چی میگی هااا مگه لرا چکارت کردن یادت ندادن راجب قو ...

این یه واقعیته اما شما خودتون شدیدا به بقیه توهین میکنید تو همون تاپیک مشخصه به همه داره میگه گاو چرا چون میگن لرا اونقدر که خودشونو برتر میبینن نیستن

این یه واقعیته اما شما خودتون شدیدا به بقیه توهین میکنید تو همون تاپیک مشخصه به همه داره میگه گاو چر ...

تو اونقدر که خودتو بالا و خوب میبینی نیستی بی تمدن اینقد وه لر ها ادم های منزوی هستین هیچ قومی نی با غریت با عرضه

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد

میشه بخوای 

پاراتنرم برگرده ؟ آشتی کنه 

برام دعا کن مرسی🥲🥲

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم