2777
2789
عنوان

کسی که قبلا دوسم داشت

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 45 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میدونم ولی شاید دیگه دنبال کسی دیگه هست

هنوز منو میبینه بهم خیره میشه با این اوصاف میتونه دنبال گس دیگه باشه؟

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁
هنوز منو میبینه بهم خیره میشه با این اوصاف میتونه دنبال گس دیگه باشه؟

خب از تو نا امید شده ولی دنبال کسی دیگه هم هست بدون شک چون هرکاری کرده نتونسته با تو ارتباط برقرار کنه الان دیگه اعصاب نداره 😂😂😂😂

اسی پسره چی شد؟ دوباره اومد سمتت؟؟

نه

چند روز پیش دم مغازه سوهر خواهرش دیدمش یه لبخندی زد ولی  من سوار ماشین بودن رد شدم یه لحظه دیدمش فرداش شوهر خواهرش اومد محل کارم نمی دونم اینا اتفاقیه یا عمدی بعدم دیگه ندیدمش  

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁
اینستاشو پیدا کن و فالو کن یا پیام بده به نظرم

اینستا رو زیر و رو کردم نداست فقط روبیکا داره یک نفر فالوش کرده خودشم ۳ تا رو فالو کرده خیلی ضایع است فالوش کنم 

اگه دوسش داری یه جوری بهش نخ بده

زیاد نمیبینمش هروقتم اتفاقی میبینمش دستپاچه میشم و اخم میکنم

اینستا رو زیر و رو کردم نداست فقط روبیکا داره یک نفر فالوش کرده خودشم ۳ تا رو فالو کرده خیلی ضایع اس ...

به نظرم بهش پیام بده.

مثلا یه سوالی چیزی در مورد کار. جایی کار نمیکنه که یه سوال بشه پرسید؟؟

مثلا اگه بوتیک داره بگو یه لباس واسه تولد بابام می‌خوام چه ساعت های مغازتون بازه؟

به نظرم بهش پیام بده.مثلا یه سوالی چیزی در مورد کار. جایی کار نمیکنه که یه سوال بشه پرسید؟؟مثلا اگه ...

من سالی یکی دوبار میبینمش و الان شاید نزدیک ۸ ساله بهش حتی سلامم نکردم 

از شهرمون رفته گاهی میاد برام خیلی غریبه شده 

من سالی یکی دوبار میبینمش و الان شاید نزدیک ۸ ساله بهش حتی سلامم نکردم از شهرمون رفته گاهی میاد برام ...

می‌دونم اسی‌ . تجربه مشابه داشتم .

به نظرم با همه ی این شرایط خودت برو جلو و پیام بده . حتی به سلام خوبی ساده. وگرنه بعد سال ها حسرت میشه 

می‌دونم اسی‌ . تجربه مشابه داشتم .به نظرم با همه ی این شرایط خودت برو جلو و پیام بده . حتی به سلام خ ...

ممنونم 

تو بهش گفتی؟