2777
2789
عنوان

هوای اهواز بشدت یخ شده خیلی عجیبه ولی خوشحالم

| مشاهده متن کامل بحث + 1015 بازدید | 68 پست
ایذه باغملک اومده امسال

دزفول هم دیروز برف باریده 

فکنم اندیکا هم همینطور

ای بی خبر از حال بیمارم  رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،،
دزفول هم دیروز برف باریده فکنم اندیکا هم همینطور

آخیییی

خوشبحالشون ما برف ندیده ایم 

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم اگر به صلاحم هست اون پسری که میخوام شوهرم و اگر نه مهرش از دلم پاک شه من زیادی خستم برای دویدن حالم خوب نیست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم متولد چندی

ولی من تو این هوا با تاپ میرم تا دستشویی

دبستان که بودم هوا همینتقدر یخ بود صبحا سر صف هم میموندیم زیارت عاشورا میخوندیم ۲ روزه دارم گریه مبکنم به یاد اون روزها ادم بشدت احساساتی ای هستم

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

بعضی شهرها میاد ولی اینجا اسفند ماه هوا رو به گرمی میره و بعضا کولرا روشن میشه ولی امسال نه خیلی خیل ...

۲ درجه سرده؟ تا منفی ۳و ۴هم سرد نیست شاید شماها به گرما ی زیاد عادت دارین واستون سرده این دما

آخییییخوشبحالشون ما برف ندیده ایم

ما ماه گذشته مشهد بودیم برف رو دیدیم😆

ای بی خبر از حال بیمارم  رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،،
صد درصد هست بنده خداها محصولاتشون خراب میشه

نه ببین شهرای برف بارید که هرساله برف میاد فقط دزفول استثناعا برف باریده ولی خب یکی ازشهرای نسبتا خنکه خوزستانه دزفول

۲ درجه سرده؟ تا منفی ۳و ۴هم سرد نیست شاید شماها به گرما ی زیاد عادت دارین واستون سرده این دما

خب عزیزم ما اهوازیم اهوازی که همیشه گرماش معروفه 

اینجا اگه منفی بشه عملا مردمونش  مثه لوله های آب شما یخ میزنن 🤣

ما ماه گذشته مشهد بودیم برف رو دیدیم😆

نامردا😂☹️

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم اگر به صلاحم هست اون پسری که میخوام شوهرم و اگر نه مهرش از دلم پاک شه من زیادی خستم برای دویدن حالم خوب نیست 

بعضی شهرها میاد ولی اینجا اسفند ماه هوا رو به گرمی میره و بعضا کولرا روشن میشه ولی امسال نه خیلی خیل ...

میخام ببینم ی کاری میکنید هوا گرم بشه

والا خدا رو شکررر کاش هوا سرد بشه از فروردین کولر روشنه تا آبان امسال خدا نگاهمون کنه دیرتر کولر روشن کنیم

نمیدونم متولد چندیولی من تو این هوا با تاپ میرم تا دستشوییدبستان که بودم هوا همینتقدر یخ بود صبحا سر ...

آخی عزیزم واقعا یاد اونروزا بخیر

نه ببین شهرای برف بارید که هرساله برف میاد فقط دزفول استثناعا برف باریده ولی خب یکی ازشهرای نسبتا خن ...

الان نزدیکه برداشت محصولاتشونه

کلی ضرر میبینن

اسفند اونطرفا هوا بهاری

الان این سامانه یهو وارد کشور شد بی سابقه بوده