2777
2789
عنوان

هوای اهواز بشدت یخ شده خیلی عجیبه ولی خوشحالم

| مشاهده متن کامل بحث + 1015 بازدید | 68 پست
هرسال اسفند ی موج سرمای بدجور میادنمیدونستم خوزستانم برف میاد

دزفول یکی از شهرهای خوزستان هم خود شهر برف نیومد فقط تو گوه هاشون میگن برف زده که خیلی دورن از شهر... قسمتا کوهستانی دزفول برف اومده

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دزفول یکی از شهرهای خوزستان هم خود شهر برف نیومد فقط تو گوه هاشون میگن برف زده که خیلی دورن از شهر.. ...

ببخشید کوه هاشون اشتباه تایپی شده

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
شانس نداریم بعد قرنی اومدم گناوه سرد سرد....

تو خونه دوتا بخاری روشنه

لباس گرم دوتا پتو

ولی انگار بیرون خونه ایم

بد روزی اومدی

هوا شناسی رو قبل سفر چک کن

تو دلم نیستی🤰❌️ تو 👈🏼چشامی 👁👁 🫶🏻❣️💋___ 

تو خونه دوتا بخاری روشنهلباس گرم دوتا پتوولی انگار بیرون خونه ایمبد روزی اومدیهوا شناسی رو قبل سفر چ ...

والا گفتم به همسرم گوش نکرد ..مادر شوهرم اینا یه ماه پیش غومده بودن بخدا تو ساحل با آستین کوتاه بودن وشنا بعد ما دیروز عصر رفتیم باد یخ من گریم گرفت بچه روپتو پیچ دستم به خودم فشار داده بودم رفتم تو ماشین نشستم

والا گفتم به همسرم گوش نکرد ..مادر شوهرم اینا یه ماه پیش غومده بودن بخدا تو ساحل با آستین کوتاه بودن ...

آره هوا بهاری بود 

یهو سرد شد

تو دلم نیستی🤰❌️ تو 👈🏼چشامی 👁👁 🫶🏻❣️💋___