2777
2789
عنوان

هوای اهواز بشدت یخ شده خیلی عجیبه ولی خوشحالم

| مشاهده متن کامل بحث + 1015 بازدید | 68 پست
ولی برای کشاورزی و زمین های اونجا این اتفاق خوب نباشه

نه ببین شهرایی مثه ایذه ودهدز و دزپلرت و باغملک همیشه برف میاد دیروز انگار دزفول برف باریده که اینم طبیعیه چون دزفول یکی از شهرهای نسبتا خنک خوزستان 

بعد هرساله یه همچین سرمایی ما تو دی ماه داریم حتی همرا با مه غلیظ خداروشکر آسیبی به کشاورزی نزده

ولی امسال اسفند ماه سرده یکم عجیبه

ای بی خبر از حال بیمارم  رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،،

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ببین شهرایی مثه ایذه ودهدز و دزپلرت و باغملک همیشه برف میاد دیروز انگار دزفول برف باریده که اینم ...

آهان خب پس شکر خدا 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
شانس نداریم بعد قرنی اومدم گناوه سرد سرد....

اعلام کرده بودن که کل کشور این هفته سرد میشه که

ای بی خبر از حال بیمارم  رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،،

مام اهوازیممم داره استخونام یخ میزنه

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم اگر به صلاحم هست اون پسری که میخوام شوهرم و اگر نه مهرش از دلم پاک شه من زیادی خستم برای دویدن حالم خوب نیست 

هرسال اسفند ی موج سرمای بدجور میادنمیدونستم خوزستانم برف میاد

ایذه باغملک اومده امسال

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم اگر به صلاحم هست اون پسری که میخوام شوهرم و اگر نه مهرش از دلم پاک شه من زیادی خستم برای دویدن حالم خوب نیست 

هرسال اسفند ی موج سرمای بدجور میادنمیدونستم خوزستانم برف میاد

بعضی شهرها میاد 

ولی اینجا اسفند ماه هوا رو به گرمی میره و بعضا کولرا روشن میشه ولی امسال نه خیلی خیلی سرده 

من سحر بیدارشدم واسه سحری دمای هوا ۲ درجه بود 

خیلی سرد شده

آره واقعاا الان کیف میده بری کنار اب بیشتر یخ بزنی