2777
2789
عنوان

باشگاه بدنسازی

32 بازدید | 1 پست

من وزنم خوبه و دوسش دارم رفتم که فرم بگیرم و فرم یجاهایی رو اصلاح کنم

مربیه ازم نپرسید دقیقا میخای رو کجاها کار کنی و برنامه بهم داد

برا تغذیه هم ازش پرسیدم نگفت چی نخور فقط گفت پروتئین و آب و فیبر باید زیاد مصرف کنی

برا اینکه من کاهش یا افزایش وزنم نمیخام فرم میخام بهش گفتم گفت تو فعلا به وزن توجهی نکن چون اول باید عضلاتت تخریب شه بعد دوباره شکل بگیره و اینکه عضله بسازی چه فرمی بشه دست منو تو نیست حالت دقیقش و به ژن و برنامه خواب و... آدم بستگی داره

حالا خیلی دو دل شدم برم یا نرم یا جای بهتر برم

اگه ورزش اینه که من میترسم سر فرم بدنم ریسک کنم اخر بعد یکسال تلاش بیام تا لاغر مردنی شدم یا انقد عضله دارم که شبیه مردام

نظر شما چیه؟ شما هم تجربتون از باشگاه این شکلی بوده؟ بنظرتون مربیه بی تجربست؟ کسی هست بدنش همون فرمی که میخاسته شده باشه؟؟؟ :///

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.