2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا از روزی که فهمیدم انتی ام بالاست و ترسیدم بچمو از دست دادم، جواب سلفری دشتمه و بچم دیگه نیست

خیلی حالم خرابه

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند

امروز رفتم سونو گفت قلبش نمیزنه و بچت از 13 هفته و دو روز دیگه رشد نکرده، دقیقا از روزی که گفتن ازمایش انتیت مشکل داره و من احمقم فقط فکر و خیال کردم و ترسیدم

دقیقا از روزی که فهمیدم انتی ام بالاست و ترسیدم بچمو از دست دادم، جواب سلفری دشتمه و بچم دیگه نیستخی ...

فداتشم هرچه که ما خواست نه آن میشود

هرچه هدا خواست همان میشود

ایشالله هرچی خیر و صلاحته واست پیش بیاد

خودم دو تا سقط داشتم،حالتو درک میکنم.

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕
امروز رفتم سونو گفت قلبش نمیزنه و بچت از 13 هفته و دو روز دیگه رشد نکرده، دقیقا از روزی که گفتن ازما ...

متاسفم عزیزم 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

فداتشم هرچه که ما خواست نه آن میشودهرچه هدا خواست همان میشودایشالله هرچی خیر و صلاحته واست پیش بیادخ ...

خیلی حالم بده

پرونده پزکشیمو نگا میکنم و زار میزنم

امروز رفتم سونو گفت قلبش نمیزنه و بچت از 13 هفته و دو روز دیگه رشد نکرده، دقیقا از روزی که گفتن ازما ...

خودتو‌سرزنش نکن.بدترین کاریه که در حق‌خودت میکنی

باور کن به خاطر استرس تو نبوده،خوب قبل از اینکه تو استرس داشته باشی بهت گفته بودند سونو مشکل داره

خودتو‌سرزنش نکن.بدترین کاریه که در حق‌خودت میکنیباور کن به خاطر استرس تو نبوده،خوب قبل از اینکه تو ا ...

درسته اسی این کاربر راست میگه

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

خیلی حالم بدهپرونده پزکشیمو نگا میکنم و زار میزنم

الهی بگردم.

به خدا درکت میکنم.خیلی سخته.

حکمت خدا‌رو شکر.هیچ کارش بی دلیل نیست.

ایشالا تنت سالم باشه،دوباره بچه دار میشی عزیزم