2777
2789
عنوان

قوانین اداره کار

37 بازدید | 9 پست

دوستان سلام خوبین

من هشت سال شرکتی بودم که بیمم هم رد میشد.سه سال اومدم بیرون و دوباره دعوت به کار شدم و برگشتم دوسال هست.

حالا با ده سال سابقه مزد روزانم باید طبق قانون کار چند رد بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شنیدم چون قبلا توی همین کارگاه بیمم رد شده باید پایه سنوات برای همه این سال ها لحاظ بشه. کسی میدونه چجوریه؟

الا بذکر الله تطمئن القلوب

اگر تخصص نداری همه جا همینه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کسی وارد هست توی قوانین بیمه و اداره کار:؟

من مورد مشابه شما ندیدم

ولی اینو تو نت پیدا کردم

اگر کارگری بیش از 1 سال سابقه کار داشته باشد و بعدا کارگاه را ترک کند و سپس مجددا به کارگاه برگردد و مشغول به کار شود، آیا پایه سنوات وی قطع می شود؟

جواب این سؤال "بله" است. اگر شخصی مستحق دریافت پایه سنوات باشد و به هر دلیل کارگاه را ترک نماید و مجدداً به کارگاه برگردد و شروع به فعالیت کند، پایه سنوات مجدداً به وی تعلق خواهد گرفت.

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
لیسانس برق و ارشد مدیریت هستم.شرکتمون هم مهندسیه و نیروی فنی محسوب میشم

چرا پس قبول کردی با حقوق وزارت کار بری؟

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
دریافتیم اوکیه ولی پایه حقوق قراردادیم منظورم بود

اگر منظورت اینه پایه رو وزرات کار زدن و مابه التفاوت رو تحت عنوان سایر مزایا میدن، به خاطر اینه که تو محاسبات اضافه کاری و سنوات تاثیرگذاره و خیلی از شرکت ها این کارو میکنن، پایه سنوات هم به کسی که بیش از یکسال سابقه داشته باشه تعلق میگیره

اگر منظورت اینه پایه رو وزرات کار زدن و مابه التفاوت رو تحت عنوان سایر مزایا میدن، به خاطر اینه که ت ...

آره دقیقا 

الان عیدی و پاداش میخوان بدن طبق پایه حقوق میدن دیگه به ضرر من میشه

الا بذکر الله تطمئن القلوب