2777
2789
عنوان

خونه داره گرون میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 768 بازدید | 71 پست
اره بايد همزمان بفروشي و همزمان بخري ولي كار سختيه  ميري قولنامه ميكني بعد خريدار خونه ميزن ...

دقیقااااا تازه خونه ما بخاطر تمیزی و نقشه اش عالییییی بود و هرکی میومد میپسندید سر قیمت چونه می زدن اگه خونه فروشش سخت باشه که دیگه بدتر!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

استاتر جان خونه هرچی می خواست بالا بره رفت دیگه بعیده بالاتر بره این اواخر دیگه انگار قیمت ها معلوم و ثابت شده بود اما کلا به قول یه بنگاه اوضاع خونه مثل ماشین شده! هر کی هر قیمتی دوس داره میذاره و دلبخواهی شده! برا همین یه جفت کفش اهنی بپوش و برو بگرد حسااابیییی بگرد و عجله هم نکن ان شاالله یه خونه عالییییی قسمتت بشه

ما از اردیبهشت دنبال خونه بودیم از اون موقع تا حالا بسته به منطقه و خونه بین دویس تا سیصد گاها حتی پ ...

کجاها دنبال خونه گشتین؟تهرانبن؟

میشه قیمت جاهایی که گشتینو بگین لطفا

بزرگترین درسِ زندگیم اینه که خودم باید قهرمانِ زندگیِ خودم باشم.💪💪💪💪💪💪💪💪
کدوم منطقه؟ وااای

من همین هفته بنگاه زنگ زد گفت واسه خونتون مشتری دارم متری 300 سود میده..ما منطقه 18 خریدیم نزدیک مادرم متری 3200 ازمون متری 3500 خواست گفت مشتری دارم گفتم نمیفروشیم بابا

به زندگیم خوش اومدی....

من همه جا رو گشتم
1- شهران: متری 4200 به بالا

2- جنت آباد شمالی:متری 5300 به بالا حتی متری 12 تومن هم تو اون منطقه دیدیم... 

3- فردوس غرب,شرق,تعاون و...متری 4600 به بالا

کلا هیچ ارگان نطارتی نیس..هرکی هرچی عشقش باشه میگه...

آخر یه 69 متری دو خواب فول و بسیار خوش نقشه خریدیم 240 نزدیک مادرم...

به زندگیم خوش اومدی....
من تو دیوار چک میکنم قیمتا رفته بالا اما فک نکنم خرید و فروشی در کار باشه،ما هم منتظریم بعد عید شاید ...

آره ماهم همینطور

بنظرم قیمتها کاذبممکنه الان بخریم و بعد بیاد پایین

البته فکر نمیکنم از این بالاتر بره دیگه

خدا بهمون رحم کنه

چرا اینطوریه اخه

آره ماهم همینطور بنظرم قیمتها کاذبممکنه الان بخریم و بعد بیاد پایین البته فکر نمیکنم از این بال ...

من 9 ماه طول کشید پروسه گشتن تا خرید کردنم تا رفتیم پای معامله خونه تکون خورده بود...کاذب وجود نداره زودتر بخر اگه قصدت خریده..قال قضیه رو بکن دوستم

به زندگیم خوش اومدی....
من همه جا رو گشتم 1- شهران: متری 4200 به بالا 2- جنت آباد شمالی:متری 5300 به بالا حتی متری 12 تومن ...

شهران ۴۲۰۰ باشه خوبه که

یعنی کجا خریدین؟متری چند؟

من شهران خیلی دوست دارم

جنت آباد منطقه شلوغیه پیارسال اونجا دنبال خونه بودیم

قیمتهای الکی بالا

کجاها دنبال خونه گشتین؟تهرانبن؟ میشه قیمت جاهایی که گشتینو بگین لطفا

ما همه جایی گشتیم ترجیحمون جاهای خوب شرق بود هروی، پاسداران، لویزان، شمس اباد، بالای بنی هاشم، یه جاهایی از نارمک، گلبرگ ،شریعتی معلم... و غرب هم سردار جنگل،پونک، جنت اباد ، سازمان برنامه و.... اینجاها همه رو گشتیم  

شهران ۴۲۰۰ باشه خوبه که یعنی کجا خریدین؟متری چند؟ من شهران خیلی دوست دارم جنت آباد منطقه ...

عزیزم قیمت هایی که من گفتم واسه اول سال تا 5 ماه پیشه...من 4 ماهه خریدیم و خلاص

به زندگیم خوش اومدی....
من 9 ماه طول کشید پروسه گشتن تا خرید کردنم تا رفتیم پای معامله خونه تکون خورده بود...کاذب وجود نداره ...

ما پارسال خریدیم

عالی بود متاسفانع خریدار زد زیرش

دوماه بعدش ضرر کلانی دادیم  و هنوز جبران نشده

همش عصه میخورم چرا بعضی خونه هارو بخاطر یه ایراد کوچولو نخریدیمو رد کردیم

الان مجبوریم کمی صبر کنیم