2777
2789
عنوان

خونه داره گرون میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 768 بازدید | 71 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو دیوار چک میکنم قیمتا رفته بالا اما فک نکنم خرید و فروشی در کار باشه،ما هم منتظریم بعد عید شاید ...

چی تو این مملکت پایین اومده! ما تابستون یه خونه نوساز پسندیده بودیم اول گفت متری ۵ و دوبست بعدش گفت متری ۵ و نیم بعد هرچی می گفتیم بیا همش میپیچوند بعدش یه روز بنگاه زنگ زد گفت این میگه ۶ تومن اگه می خوان فردا بیام پای قرارداد! 

خیلی هم از خونه خوشمون اومده بود اما به همسرم گفتم نمی خوام! کسی که بوا حرف خودش ارزش قائل نیست هر روز شکم سیری یه قیمت میده همون بهتر که داشته باشه هنوز که هنوزه میبینم میذاره تو سایت!!! نوساز تو این بازار ارزش خرید نداره!

اره ما هم خونه را گذاشتيم براي فروش فعلا دو دليم بفروشيم يا نه 

هم زمان کنید با خرید خیلی سخته اما عاقلانه ترین کاره

ما خودمون خونه مون رو طرف گیر داد فروختیم روز و شب نداشتیم! انقدر استرس بود مخصوصا یه جاهایی که اصلا فکرش رو نمی کردیم قیمت های بی خود داده میشد! ما هم سخت گیر اخرش خدا کمک کرد هفته پیش یه جایی رو نوشتیم

چی تو این مملکت پایین اومده! ما تابستون یه خونه نوساز پسندیده بودیم اول گفت متری ۵ و دوبست بعدش گفت ...

دقیقا برا ما هم پیش اومد این قضیه،اینا فروشنده واقعی نیستن وگرنه اونی که بخواد بفروشه کم و زیاد بالاخره توافق میکنین،خیلیا اصلا قصد فروش ندارن و الکی قیمتای نجومی گذاشتن و جو میدن

خشم بیش از حد گرفتن وحشت ‌آرد و لطف بی‌وقت هیبت ببرد ،نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند...
مبارکه اول خونه تون رو فروختید یا اول خردیدید؟

اول فروختیم مجبور بودیم برا خرید یه پولی دست مون باشه که بیعانه بدیم اما مدت ها قبل گشتن رو شروع کرده بودیم میگم که از اردیبهشت شروع کردیم اون موقع خیلی ارزون تر بود بعد اذر خونه مون رو فروختیم دی خونه خریدیم

دقیقا برا ما هم پیش اومد این قضیه،اینا فروشنده واقعی نیستن وگرنه اونی که بخواد بفروشه کم و زیاد بالا ...

دقیقا! یه جا رفتیم نوساز متری ۷ تومن هست خانمه ۶ ساله رو که خوب هم نبود گذاشته بود متری ۶ و نیم گفتیم تخفیف داره؟ گفت نه گذاشتم همین قیمت اگه رفت برم یه خونه دیگه بخرم اگه نه که همین جا می مونم به دردم نمی خوره پول کمتر!!