2777
2789
عنوان

خونه داره گرون میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 768 بازدید | 71 پست
آره ماهم همینطور بنظرم قیمتها کاذبممکنه الان بخریم و بعد بیاد پایین البته فکر نمیکنم از این بال ...

اره بنظر منم کاذبه،فک نکنم کسی بخره الان با این قیمتا،ما هم منتظریم ببینیم چی میشه،سود پولمونم جمع میکنیم تو این ماه بذاریم روش،البته چیز خاصی نمیشه

خشم بیش از حد گرفتن وحشت ‌آرد و لطف بی‌وقت هیبت ببرد ،نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همین هفته بنگاه زنگ زد گفت واسه خونتون مشتری دارم متری 300 سود میده..ما منطقه 18 خریدیم نزدیک ماد ...

آهاااا.مبارکتون باشه عشقم

من پایین شهر دوست ندارم.با اینکه خودم بچه پایینم اما دوست دارم یکم بالاتر بخریم

منطقه ۱۸ میشه یافت آباد؟

بزرگترین درسِ زندگیم اینه که خودم باید قهرمانِ زندگیِ خودم باشم.💪💪💪💪💪💪💪💪
آهاااا.مبارکتون باشه عشقم من پایین شهر دوست ندارم.با اینکه خودم بچه پایینم اما دوست دارم یکم بالاتر ...

نه شهرک ولی عصر..من پدرم جزو قدیمیای این منطقه اس.. گفتم یکی دو سال نزدیک مادرم باشم بعد ایشالا بفروشیم بریم سمت خانواده همسر غرب تهران..البته اگر خدا بخواد

به زندگیم خوش اومدی....
نه شهرک ولی عصر..من پدرم جزو قدیمیای این منطقه اس.. گفتم یکی دو سال نزدیک مادرم باشم بعد ایشالا بفرو ...

آها میشناسم اونجارو 

مبارکتون باشه

ایشالله  به زودی بهترشو بخرید

برای ماهم دعا کن عزیزم گره کارمون باز شه

ان شاالله یه بهترشو می خرید شما بگو حتما خیری توش بوده غصه گذشته رو نخور

آره همش میگم حکمت خدا بود

یادمه حامله بودم  وتهران نبودم

شوهرم زنگ زد گفت بین یه ۲۰ واحدی تو خیابان شهران و یه ۱۰ واحدی تو کوهسار یکی رو انتخاب کن و عکساشو فرستاد

من ده واحدی رو گفتن بخره که خلوت تره

فروشنده نامرد  همه چیزو خراب کرد

اگر گفته بودم ۲۰ واحدی رو قولنامه کن الان تو خوونمون بودیمو ضرر نداده بودیم

اما چه میشه کرد

حتما خواست خدا این بوده

منم راضیم به رضتی خدا

انشالله خدا جواب صبر کردنامو میده

آها میشناسم اونجارو  مبارکتون باشه ایشالله  به زودی بهترشو بخرید برای ماهم دعا کن عزیزم ...

ایشالا عزیزم هرجا که دوس داری ی خونه خوب و عالی قسمتت بشه🌹

به زندگیم خوش اومدی....