2777
2789
عنوان

خونه داره گرون میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 768 بازدید | 71 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر ؟ آیا این چند هفته هم گرون شده؟

بستگی به منطقه داره. بعضی مناطق خیلی گرون شده. مثلا سمت شهرآرا پارسال نوساز متری ۷ تومن بود ولی الان بالای ۹ تومن شده

چندماه پیش یکی از آشناها در تهرانسر یه خونه ۴۵ متری خرید ۱۲۰ تومن ولی الان شده ۱۶۰ یا بالاتر

گرونم بشه وقتی پول تو دست مردم نیست کسی نمیخره

وقتی پولی دستت باشه و بخوای تغییری تو زندگیت بدی مجبوری به خرید و فروش! ما هم به همین خیال بودیم اما واقعا گرون شد و مجبور شدیم تو گرونی بخریم! البته بخاطر همین مسائل قید نوساز رو زدیم و رفتیم دنبال چند ساله که رشد قیمتش خیلی کمتر بوده

من تو دیوار چک میکنم قیمتا رفته بالا اما فک نکنم خرید و فروشی در کار باشه،ما هم منتظریم بعد عید شاید یکم بیاد پایین،قابل پیش بینی نیس چیزی

خشم بیش از حد گرفتن وحشت ‌آرد و لطف بی‌وقت هیبت ببرد ،نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند...