2777
2789
عنوان

سگمو زدم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1435 بازدید | 79 پست
چطوری سگ رو‌بوس میکنید ...خیلی عجیبه

اقا کرک و پرم از تایپک و تک تک پستا ریخت😂😂

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سگ زود عادت می‌کنه به صاحبش طول می‌کشه که به توام عادت بکنه اینطوری بکنی بدتر میشه الان یه ارتباط عا ...

🥺🥺اره بخدا.چنان خوابیده چند بار از عذاب وجدان گریه کردم.بیدار شده دست و صورتمو لیس زده خوابیده

منم همینطور... میگه لیس میزنه... یا خدا اینا دیگه کی هستن

اتاق دارن:(اسباب بازی دارن:(((((( سگم نشدیم:))))))

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

من تو افق محوم

دقیقا دارم فک میکنم اینارو واسه مامانم و زن عموم تعریف کنم تل پشماشون قشنگگگگگگگگ ریخته بشه

شایدم الکی میگه حال مون بد کنه ... آخه کی میذاره سگ صورتشو لیس بزنه

نبابا الکی نیست نگا پستارو

حال آدم بهم میخوره، بعضنا شور هر چیزی رو در میارن، بقول معروف، کاتولیک تر از پاپ میشن

کاتولیک چیه