2777
2789
عنوان

خدا چطور دلش میاد بچه هارو عذاب بده

209 بازدید | 26 پست

دلم مچالس،دارم دق میکنم

کلی ادم میشناسم که بچه های کوچولوشون درگیر بیماری های عجیبن و دارن زجر میکشن،کلی بچه میبینم که تو سن کم چه فشار های روحی و روانی رو دارن تحمل میکنن کلی بچه که تو جنگ و ترس و گرسنگی دارن جون میدن.

خدایا کجایی خدایا اصلا وجود داری؟ اصلا میبینی؟ تورو قسمت میدم به عظمتت بچه هارو وارد این دردای طاقت فرسا نکن خدایا چطور دلت میاد😭💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان میان میگن خدا مهربان و بخشندست اینجوری نگو حتما حکمتی توشه بدتر اعصاب آدم رو خراب میکنن   منم وحشت میکنم که انگار خدا بی تفاوت فقط نگاه میکنه

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
کاش پدرو مادر جوره دیگه ای کارما پس بدن،بچه گناهش چیه🥺

جور دیگه هم پس میدن . آخه این جمله که بچه پاک به دنیا میاد و فطرت پاکه و اینا خزعبله. بخوام توضیح بدم خیلی طولانی میشه. لزوما فکر نکن همه ی بچه ها بی گناهن 

الان میان میگن خدا مهربان و بخشندست اینجوری نگو حتما حکمتی توشه بدتر اعصاب آدم رو خراب میکنن منم و ...

اره 

منم همش به این فکر میکنم 

چرا باید بچه ای که درکی از چیزی نداره اینقدر درد و زجر و ترس و تحمل کنه؟🥺

جور دیگه هم پس میدن . آخه این جمله که بچه پاک به دنیا میاد و فطرت پاکه و اینا خزعبله. بخوام توضیح بد ...

وای نه اخه ی بچه که درکی از چیزی نداره چه گناهی میتونه داشته باشه؟

بچه ها همشون پاک و معصومن از نظر من🥺

خیلی وقتا بچه ها کارمای پدرومادر رو پس میدن. اینطوری اون پدرومادر دهنشون سرویس میشه 😶

من یه دختر بچه ای میشناختم پرورشگاهی بود یعنی از نوزادی پدر و مادرش ولش کرده بودن یه خانواده از بچگی سرپرستیش رو به عهده گرفتن تو ۹ سالگی سرطان ریه گرفت و تو ۱۱ سالگی با زجر فوت شد خیلیم زجر کشید من الان به زبون میگم ولی یک ساعت دو ساعت نبود دو سال هر روز زجر کشید مخصوصا دو سه هفته آخر که به تدریج خفه شد چون تمام ریه ش از بین رفت خب الان پدر و مادرش کجا بودن که دهنشون سرویس بشه؟ 

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
من یه دختر بچه ای میشناختم پرورشگاهی بود یعنی از نوزادی پدر و مادرش ولش کرده بودن یه خانواده از بچگی ...

شما زندگی پدرومادرش رو دیدی بعد اینکه نوزادشون رو ول کردن ؟ ممکنه هر کدومشون یه گوشه ای به فلاکت مرده باشن .