2777
2789
عنوان

سگمو زدم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1435 بازدید | 79 پست
الهییییظلم به حیوون زبون بسته وحشتناکهاول اون صاحبش بعد شما....گریه میکنه چون از صاحبش دوره پیشت وحش ...

خاک تو سرم به هزار زور و زحمت شوهرمو رای کردم بیاریم😞🥺بفهمه حالمو میگیره.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزممم سگ ها عاطفی و وفادارن تعجب میکنم از سرپرست قبلیش چطور تونسته ازش بگذره من که سگم ۳۵ روزه بود ...

سگتون اتاق داااره😭😭😭😭😭من دختر گنده ندارم گی د بختممم این رفتاری که شما حیوون خونگی هاتون دارید آرومه باهام رفتار شه تو یه لول دیگه اید واقعا

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

بیشتر کنارش باش 

برای تشویقی بخر 

وسیله بازی براش بخر 

باهاش بازی کن 

بوسش کن 

تا اروم بشه و عادت کنه بهتون

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

برامنم سواله

اشکاش میومده طفلی صاحبشو می‌خواسته اونم واگذار کرده😭

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

یه کم کلاس برو اطلاعاتتو بیشتر کن راجبشون و واقعا وقتی زود عصبی میشی نباید حیوون میخریدی خیلی گناه داره اینجوری رفتار نکن باهاش اینجور سگا خونگی خیلی میترسن حالشون بد میشه گناه داره اون ک نمیتونه حرف بزنه تروخدا دیگه اینطوری نکن باهاش واقعا حالم گرفته شد 

چرا😞من خیلی بدم.همش گریه میکرد گفتم آخه مگه من چه ظلمی میکنم😞از دیشب تو بغلم خوابه.دلم کباب شد

سگ زود عادت می‌کنه به صاحبش طول می‌کشه که به توام عادت بکنه اینطوری بکنی بدتر میشه الان یه ارتباط عاطفی ببین سگت و صاحب قبلیش هست باید به مرور بهش غذا بدی نازش بکنی تا به توام عادت بکنه نکه بار آوردی بگیری پرتش بکنی متاسفانه توی ایران هرکس اراده می‌کنه سریع می‌ره یه سگ یا هر حیوون دیگه ای میزنه زیر بغلش میاره خونه در حالی که تو کشورای دیگه حتما باید چند جلسه کلاس بری که حیوون بگیری هیچیمون سر جاش نیست 

ببین تا میتونی بهش محبت کن اه حیوونا خیلی زود میگیره

از دیشب تو بغلم خوابیده.چند بار هم بیدار شد لیس زد.از بغلم تکون نخورده از دیشب نشستم اینم تو بغلم خوابیده.نمیدونم چیکار کنم کلا از ذهنش پاک بشه من چه غلطی کردم